SteelSeries Arctic Nova 5, bilgisayara adaptör kablo ile nasıl bağlanır?

Alex Mason

Yetkin
Kasaya USB-C wireless dongle adaptör kabloyla bu şekilde bağladım:

USB-C wireless dongle adaptörü bu kabloya taktım:

Bu da USB-C wireless dongle adaptörün tuşu:

Bu da kulaklığın tuşları:

Kulaklığı nasıl çalışması için aktif edeceğim? USB-C wireless dongle adaptör basılı tutunca yanıp sönüyor. Kulaklıktaki düğmelere de bastım. Yine beceremedim bilgisayara bağlamayı.

Bilen birisi ayrıntılı, anlaşılır ve madde madde şekilde konuya cevap verebilir mi?

Bir sorum daha olacak bilgisayarı kapattığımda ve prizin düğmesini kapatıp bilgisayar kasasının elektriğini kestiğimde bilgisayarı bir sonraki açtığımda yine kulaklığın ve adaptörün düğmelerine basıp mı açmak zorundayım?

Son düzenleme:
Kulaklığın güç tuşuna basılı tuttuğunda otomatik bağlanması gerekli. Uygulamayı indirdin mi?

@kubatotuzsubat111 hocam rahatsız ediyorum. Biliyorsanız cevaplayabilir misiniz sorularımı.

Hocam bende bu şekilde bağlıyorum dönüştürücü adaptörün ışığı sürekli yanık mesela sende yanmıyorsa eğer ilk o tuşa bas. Sonrasında kulaklıkda mavi mi yeşil mi yanıyor o önemli mavi yanıyorsa Bluetooth için yeşil yanıyorsa adaptör ile (wireless) çalışır. Bir de bilgisayardan ses çıkışı olarak ne seçili ona da bak. Tam hatırlamıyorum ama bende direkt bağlanmıştı drivera gerek kalmamıştı ama sen bir de driver ile dene SteelSeries GG ile yani Engine kısmından bir kontrol et.

Ayrıca kulaklığı açarken açma tuşuna basılı tut eğer mavi yanarsa açma tuşunun üstündeki tuşa bir sefer bas wirelessa çevir.

Gerek yok. Adaptör porta takılı kaldığı sürece gerek yok hatta takıp çıkarsan bile gerek olmaz sadece kulaklığın düğmesine basmalısın.

Tamamdır teşekkür ederim hallettim. Çok sağolun.

Yani şöyle mi anlamalıyım: Bilgisayarı açtığımda bu dönüştürücü adaptörün beyaz ışığı otomatik yanıyor. Ben sadece kulaklıktan düğmeye basıp yeşil ışıklı modda açacağım. Doğru anlamışım değil mi?

Bir sorum daha olacak bilgisayarı kapattım ve prizdende bilgisayar kasasına giden elektriği düğmeye kapatarak kestim. Fotoğrafını bıraktığım adaptörün ışığı söndü. Fakat kulaklığın ışığı beyaz yanıp sönüyor yani eşleştirme modunda. O eşleştirme modu bir süre sonra otomatik kapanıyor mu? Benim mi kapatmam lazım?

Doğru anlamışsın hocam. 2. sorun içinde bilmiyorum vallahi otomatik kapatsan iyi olur garanti olmuş olur ama testte edebilirsin bir süre bekleyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…