Alex Mason
Yetkin
Kasaya USB-C wireless dongle adaptör kabloyla bu şekilde bağladım:
USB-C wireless dongle adaptörü bu kabloya taktım:
Bu da USB-C wireless dongle adaptörün tuşu:
Bu da kulaklığın tuşları:
Kulaklığı nasıl çalışması için aktif edeceğim? USB-C wireless dongle adaptör basılı tutunca yanıp sönüyor. Kulaklıktaki düğmelere de bastım. Yine beceremedim bilgisayara bağlamayı.
Bilen birisi ayrıntılı, anlaşılır ve madde madde şekilde konuya cevap verebilir mi?
Bir sorum daha olacak bilgisayarı kapattığımda ve prizin düğmesini kapatıp bilgisayar kasasının elektriğini kestiğimde bilgisayarı bir sonraki açtığımda yine kulaklığın ve adaptörün düğmelerine basıp mı açmak zorundayım?
USB-C wireless dongle adaptörü bu kabloya taktım:
Bu da USB-C wireless dongle adaptörün tuşu:
Kulaklığı nasıl çalışması için aktif edeceğim? USB-C wireless dongle adaptör basılı tutunca yanıp sönüyor. Kulaklıktaki düğmelere de bastım. Yine beceremedim bilgisayara bağlamayı.
Bilen birisi ayrıntılı, anlaşılır ve madde madde şekilde konuya cevap verebilir mi?
Kasaya USB-C Wireless dongle adaptör kabloyla bu şekilde bağladım:
![]()
USB-C Wireless dongle adaptörü bu kabloya taktım:
![]()
Bu da USB-C Wireless dongle adaptörün tuşu:
![]()
![]()
Kulaklığı nasıl çalışması için aktif edeceğim? USB-C Wireless dongle adaptör basılı tutunca yanıp sönüyor. Kulaklıktaki düğmelere de bastım. Yine beceremedim bilgisayara bağlamayı.
Bir sorum daha olacak bilgisayarı kapattığımda ve prizin düğmesini kapatıp bilgisayar kasasının elektriğini kestiğimde bilgisayarı bir sonraki açtığımda yine kulaklığın ve adaptörün düğmelerine basıp mı açmak zorundayım?
Son düzenleme: