% Kaçta taktığına bağlı. Garip bir soru olmuş. %80'den sonra hız düşüyor ama en fazla 1 saat içinde fullemiş oluyor.

Evet biraz garip sormuşum. Dikkatimden kaçmış. Mesela %20'de taktım kaç saatte şarj olur?

Geçen %16-18 civarında taktım; yemek yedim, YouTube'dan ıvır zıvır bir şeyler izledim %80'i geçmişti, %95'e kadar da sanırım bir 20-30 dk civarı sürmüştür. 1 saati gözden çıkar. %80 yapman yeterli olur uzun süre götürüyor zaten.

%100 yapmana gerek yok göstergesi yeşil olduğunda çıkart takıl. Zaten çok uzun süre gidiyor şarjı.

Saçma bir soru olacak ama Sarj olurken kulaklığın güç tuşu "açık" mı olacak "kapalı" mı?

Geçen %16-18 civarında taktım; yemek yedim, YouTube'dan ıvır zıvır bir şeyler izledim %80'i geçmişti, %95'e kadar da sanırım bir 20-30 dk civarı sürmüştür. 1 saati gözden çıkar. %80 yapman yeterli olur uzun süre götürüyor zaten.
Steelseries Arctic Nova 5 kulaklığı %80 mi yapmam mı 1 saat sürüyor yoksa %100 yapmam mı? Hangi yüzdelik için söylediğini anlayamadım Tam olarak anlayamadım.

Son düzenleme: