senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Dün 6.800 TL gibi bir fiyata aldım. Ancak ürün sanki şirinler için üretilmiş gibi. Veya ben dev gibi olabilirim bilmiyorum.

Sonuç itibariyle kafama olmadı. Ürünü kullanmadım. Kargodan alır almaz direkt inceledim.

Tek sıkıntı açarken kutuyu birazcık yırttım, iade kabul olur mu?

(Mağzaya yazdım, dönüş bekliyorum.)

Dün 6.800 TL gibi bir fiyata aldım. Ancak ürün sanki şirinler için üretilmiş gibi. Veya ben dev gibi olabilirim bilmiyorum.

Sonuç itibariyle kafama olmadı. Ürünü kullanmadım. Kargodan alır almaz direkt inceledim.

Tek sıkıntı açarken kutuyu birazcık yırttım, iade kabul olur mu?

(Mağzaya yazdım, dönüş bekliyorum.)
Ürünü nereden aldığınıza göre değişir. Ürünü alacak olsalar bile kutudaki yırtık yüzünden almayabilirler.

Mağaza: "Ürün kutusu, faturası ve tüm paket içeriği eksiksiz olmalıdır. Üründe tekrar satışı engelleyecek bir kusur olmaması gerekmektedir. Kargoda hasar almaması adına size teslim edildiği gibi korunaklı paketlemeniz son derece önemlidir." diye dönüş yaptı.

Sorduğum sorunun yanıtını alamadım ama gene de iletişimi sürdürüyorum. Satıcısı JetKlik.

Hocam üretici değil ufak bir satıcıysa almaması normal, o kulaklığı tekrardan kime nasıl satacak. Hadi detaylı toz iz temizliği yaptı tekrar paketledi diyelim kutuda yırtık.

Esnetmeyi deneyebilirsin. Yastık gibi bir şeye tak kulaklığı biraz zaman tanı. Ben öyle kastıra kastıra genişletmiştim başka bir kulaklığı. Metal bir kısmı varsa direkt elinle bükebilirsin de. Yine de iade etmek istersen şansını dene tabi. Ayrıca birdahakine önden sorma, sorduğunda zaten kesin bir cevap veremeyecekler. Önden yok yere huylandırmış olacaksın. Güzelce kutulayıp direkt iadeye gönder. Alırlarsa alırlar zaten.

Hocam üretici değil ufak bir satıcıysa almaması normal, o kulaklığı tekrardan kime nasıl satacak. Hadi detaylı toz iz temizliği yaptı tekrar paketledi diyelim kutu da yırtık.
Ne temizliği hocam? Ürün elime gelir gelmez kutuyu açtım, kafama bile giyemedim. Şimdi de kutusuna koydum kargoya bırakacağım. Artık şansıma ne gelirse.

Esnetmeyi deneyebilirsin. Yastık gibi bir şeye tak kulaklığı biraz zaman tanı. Ben öyle kastıra kastıra genişletmiştim başka bir kulaklığı. Metal bir kısmı varsa direkt elinle bükebilirsin de. Yine de iade etmek istersen şansını dene tabi. Ayrıca birdahakine önden sorma, sorduğunda zaten kesin bir cevap veremeyecekler. Önden yok yere huylandırmış olacaksın. Güzelce kutulayıp direkt iadeye gönder. Alırlarsa alırlar zaten.
İade almazlarsa öyle bir şey deneyeceğim artık.

Amazon gibi bir yerden almadıysanız iade ederken çok sorun çekersiniz, bilesiniz. Ayrıca ilk 14 gün içerisinde hiçbir koşul veya şart gözetmeksizin iade hakkınız var ama Türkiye'de yaşadığımızı unutmamak lazım.

Ne temizliği hocam? Ürün elime gelir gelmez kutuyu açtım, kafama bile giyemedim. Şimdi de kutusuna koydum kargoya bırakacağım. Artık şansıma ne gelirse.
Temizliği kir olarak algılamana gerek yok. Bazen ürün kutusundan çıktığı an üzerine tüy, toz, kıl veya başka taneler yapışıyor. Çoğu alıcı direkt olduğu gibi kutusuna katıyor büyük satıcı ise dikkat etmeden yeni müşteriye satıyor ve yeni alan kişi ikinci el mal satın almış oluyor veya "sanıyor." Pazaryeri ürün yorumlarında bile binlerce örneği var.