Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.984 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 20 Haziran 2024 #1 Merhabalar herkese. SteelSeries Arctis 1 Wireless kulaklığına sahibim. Sizce bu kulaklığın ekolayzer ayarları nasıl olmalı?
Merhabalar herkese. SteelSeries Arctis 1 Wireless kulaklığına sahibim. Sizce bu kulaklığın ekolayzer ayarları nasıl olmalı?
5 519 Başarılı Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.284 Makaleler 8 Çözümler 8 Beğeniler 3.934 20 Haziran 2024 #2 Zevkler tartisilmaz, deneye deneye size hos gelen tonu bulacaksiniz. Ses kisiseldir. Ama EQ ayari oyun icinse o ayri.
Zevkler tartisilmaz, deneye deneye size hos gelen tonu bulacaksiniz. Ses kisiseldir. Ama EQ ayari oyun icinse o ayri.
KS KS Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.984 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 20 Haziran 2024 #3 519 dedi: Zevkler tartisilmaz, seneye deneye size hos gelen tonu bulacaksiniz. Ses kisiseldir. Ama EQ ayari oyun icinse o ayri. Genişletmek için tıkla... Kendim deneyince saçma sapan oluyor. Hem oyun için hem müzik dinlerken ikisi için de arıyorum.
519 dedi: Zevkler tartisilmaz, seneye deneye size hos gelen tonu bulacaksiniz. Ses kisiseldir. Ama EQ ayari oyun icinse o ayri. Genişletmek için tıkla... Kendim deneyince saçma sapan oluyor. Hem oyun için hem müzik dinlerken ikisi için de arıyorum.