UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar bütçemi aşıyorum ve peşin fiyatına taksitle 6 ay Nova Pro Wireless alınır mı? Mükemmel bir mikrofon deneyimi verir mi? En önemlisi FPS oyunlarında muazzam ses verir mi?

Bu paralara kesinlikle Asus Rog Delta II almanı şiddetle tavsiye ederim.
Artcis 9 Wireless kulaklıktan geçmiş biri olarak çağ atladım.
Sesleri çok tok, tiz ağırlıklı değil. Ayrıca EQ ayarları yapmadan bile istediğim sesi elde ettim.
Şarj süresi de çok çok iyi. ARGB kapalı iken 1 ay kullandım.

Sesleri çok tok, tiz ağırlıklı değil. Ayrıca EQ ayarları yapmadan bile istediğim sesi elde ettim.
Artcis 9 Wireless ile Nova Pro'da çok fark var hocam.
Asus markalarına bulaşmayın diyenler var reddit'de filan ve TR forumlarında.

Nova Pro Wireless ses kasmada ve müzikte çok daha iyi Asus'unkinden. Yazılımında popüler oyunlar için hazır EQ'lar da var. Mikrofonu mükemmel değil diye biliyorum incelemelerde. Dolby desteği de vardı sanırım. Destekli oyunda işe yarar. Audeze Maxwell kulaklığım da Dolby destekli ve Dolby aktifken Dolby destekli oyunlarda daha iyi bir deneyim elde ediyorum.

Nova Pro Wireless ses kasmada ve müzikte çok daha iyi Asus'unkinden. Yazılımında popüler oyunlar için hazır EQ'lar da var. Mikrofonu mükemmel değil diye biliyorum incelemelerde. Dolby desteği de vardı sanırım. Destekli oyunda işe yarar. Audeze Maxwell kulaklığım da Dolby destekli ve Dolby aktifken Dolby destekli oyunlarda daha iyi bir deneyim elde ediyorum.
Düz bir şekilde kullansam mesela hocam, Nova Pro kulaklığımı hiç EQ ayarları yapmasam; PUBG oynuyorum, bazen CS giriyorum. Çok iyi ses kastırır mı? Yön, ayak sesi ve silah sesleri falan vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz bir şekilde kullansam mesela hocam, Nova Pro kulaklığımı hiç EQ ayarları yapmasam; PUBG oynuyorum, bazen CS giriyorum. Çok iyi ses kastırır mı? Yön, ayak sesi ve silah sesleri falan vs.
Denemen lazım.

Piyasadaki oyun için en iyi ses kastıran kulaklıktan bahsediyoruz. Sadece yön değil mesafe tayininde de iyi deniyor incelemelerde.

Günde 1 dakika 6 ayda kullanabilirsin.
1 ay boyunca günde kaç saat kullandın.

Son düzenleyen: Moderatör: