V3 bu fiyata alınmaz. Daha geçen gün 6K'ye geriledi. Bu paraya alınacak en iyi kulaklık nedir?
6'ya almazsın, 7'ye alırsın, her türlü SteelSeries'ten iyi. Nova 7 Gen 2'nin midleri rezalet, air desen yok. Basslar ise şişirilmiş; sonuç = boğuk ses.

Kablosuz gaming kulaklıklarda F/P olarak en önce Cloud III S geliyor. HyperX veya deri pad istemeyenler BlackShark V3 gibi modeller tercih edebilirler; zira performansları yakın. Bu ikisinden üstte Astro A50, Maxwell gibi kulaklıklar var. Arada kalanlar ne F/P'ler ne de iyi tuning'e sahipler. Yani mesele SS'nin yalnızca pahalı olması değil, aynı zamanda daha kötü performans göstermesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Trina, V3'ü bizzat kullanıyorum, sesi öyle ahım şahım iyi değil. C3S'in V3'ten iyi olduğunu söyleyebilirim.

Bunlara bakabilir, C3S'i alıp. Kablosuz kullanımda sorun çıkarıyor, kablolu da kullanması gerek.

6'ya almazsın 7'ye alırsın her türlü SS'ten iyi. Nova 7 gen 2'nin midleri rezalet, Air desen yok. Basslar ise şişirilmiş, sonuç = boğuk ses.

Kablosuz gaming kulaklıklarda F/P olarak en önce Cloud III s geliyor. HyperX veya deri pad istemeyenler BlackShark V3 gibi modeller tercih edebilirler zira performansları yakın. Bu ikisinden üstte Astro A50, Maxwell gibi kulaklıklar var. Arada kalanlar ne F/P'lar ne de iyi tuninge sahipler. Yani mesele SS'nin yalnızca pahalı olması değil aynı zamanda daha kötü performans göstermesi.

V3 alınması için bir neden göremiyorum belki kullanıcıdan kaynaklıdır ama böyleyse bana nedenini anlatırsınız diye düşünüyorum.

@Trina, V3'ü bizzat kullanıyorum, sesi öyle ahım şahım iyi değil. C3S'in V3'ten iyi olduğunu söyleyebilirim.

Bunlara bakabilir, C3S'i alıp. Kablosuz kullanımda sorun çıkarıyor, kablolu da kullanması gerek.
Biliyorum daha iyi olduğunu, çıktığından beri kullanıyorum zaten :). Marka algısı yüzünden tercih etmeyenler için v3 seçenek olabilir dedim. Bir de dediğim gibi çıktığı günden beri ps5 ile sorun yaşıyoır, bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor. PC için astro a50 veya maxwell alınmıyorsa III S dışında bir modele bakmaya gerek dahi yok.

V3 alınması için bir neden göremiyorum belki kullanıcıdan kaynaklıdır ama böyleyse bana nedenini anlatırsınız diye düşünüyorum.
1785450147091.webp

Sebebi buradan anlaşılıyor. V3'ün 1-3k arası kırpılmış-kaşıkla alınmış gibi. Ayak sesleri kabaca 1-4khz arasına denk geliyor. Yani ayak sesleri III S'te olduğu kadar vurgulanmıyor. Ayrıca midbass bölgesi de ayak seslerini gölgeleyecek şekilde vurgulu. Bütün bunlarla birlikte high-end 10-20khz bölgesi çok düşük yani karanlık. Böyle olunca air hissini alamıyoruz, mikro detaylar kayboluyor. Hepsini toplayınca III S'ten kötü oluyor işte.

Son düzenleme: