Teşekkür ederim.

Ses olarak iyi, fakat ben 10.000 TL'lik bir olayını göremedim. Ortalama bir 2 saat kullanmışımdır. Açıkçası gidip 10.000 TL para vereceğim bir kulaklık değil. Gidip siz de deneyebilirsiniz, mağazalarda var, biraz da kişinin istediği ses profili önemli.
Nova 5 bir ara kullanmıştım beğenmemiştim hocam arkadaş vermişti takılmam için hoşuma gitmemişti acaba Nova 7 Gen 2 alırsam çok daha farklı bir hissiyat mı verir çok düşünceliyim.
Eğer harbiden çok güzel ses veriyorsa FPS oyunlarında direk alırım 10K verip peşin fiyatına taksitle kurtulmak istiyorum şu dertten. :D

Nova 5 bir ara kullanmıştım beğenmemiştim hocam arkadaş vermişti takılmam için hoşuma gitmemişti acaba Nova 7 Gen 2 alırsam çok daha farklı bir hissiyat mı verir çok düşünceliyim.
Uçuk fark olacağını sanmam. Sürücü aynı sürücü. Sadece farklı ayarlamalar yapılmış. FPS oyunları için C3S biçilmiş kaftan, pişman olmazsınız. En ufak bir tıkırtıyı bile duyuyorsunuz. Amazondan alın, beğenmezseniz iade edersiniz. Fakat beğenmeyeceğinizi sanmam, inceleme konuma bakabilirsiniz.