UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar Nova 7 Gen 2 alınır mı? Genellikle en çok hoşuma giden şeyi kafa süngeri oldu; dökülme vs. yapmıyor, rahat rahat kullanırım, istediğim zaman kafa bandını değiştirebilirim çünkü TR'de çok satıcısı bulunuyor.
Ses olarak FPS oyunları oynuyorum, kesinlikle alayım mı, ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam C3S alırdım fakat kafa süngeri dökülme vs. yapıyor bir zamandan sonra. TR'de satış yapan bir tane göremedim, bu yüzden kafa bantlı olan SteelSeries Nova 7 Gen 2 düşünüyorum, sizce nasıldır?
Nova 5 mi alsam, Nova 7 Gen 2 mi alsam diye düşünmekteyim.
HyperX ücretsiz yeni bir model gönderiyor dökülme olduğu zaman garantisi bitse bile. :D

Arkadaşıma bu sebepten dolayı Cloud 2 yerine Cloud 3 teklif ettiler.

Eğer C3S almazsam dediğim gibi nova 7 gen 2 veya nova 5 alırsam çok iyi ses kastırır mı hocam FPS oyunlarında ?
C3S Nova 5'i tokatlar FPS oyunlarında. Ben Nova 5'i olan arkadaşımın duymadığı ayak seslerini duyuyorum C3S ile. HyperX desteği iyidir, C3S tercih edin. Gen 2'nin fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.

Gen 2 ile ne gibi değişiklik yapmış hocam steelseries merak ettim.
Daha uzun bataryası süresi en büyük fark. Sanırım sürücü aynı, yine 40 mm fakat ayarlaması biraz daha iyi. Denediğimde pek hoşuma gitmedi açıkçası. HyperX 53 mm sürücü kullanıyor. Batarya süresi ek olarak 120 saat, yani gen 2'den 2 kattan da daha fazla.

Daha uzun bataryası süresi en büyük fark. Sanırım sürücü aynı, yine 40 mm fakat ayarlaması biraz daha iyi. Denediğimde pek hoşuma gitmedi açıkçası. HyperX 53 mm sürücü kullanıyor. Batarya süresi ek olarak 120 saat, yani gen 2'den 2 kattan da daha fazla.
PC başında çok vakit geçirmiyorum hocam batarya konusu ister 200 Saat olsun önemsiz benim için anca FPS oyunlarında arkadaşlarımla oynadığım zaman 3 saat veya en baba 7 saat takılıyorum sonra zaten salıyorum kafa kaldırmıyor. :D
Nova 7 Gen 2 bütün steelseries nova serilerinden çok daha iyi dimi ses olarak mükemmel deniliyor diğer forumlarda ama Siz bilgili olduğunuz için sizden duymak daha açıkcası güven veriyor Hocam.

PC başında çok vakit geçirmiyorum hocam batarya konusu ister 200 Saat olsun önemsiz benim için anca FPS oyunlarında arkadaşlarımla oynadığım zaman 3 saat veya en baba 7 saat takılıyorum sonra zaten salıyorum kafa kaldırmıyor. :D
Nova 7 Gen 2 bütün steelseries nova serilerinden çok daha iyi dimi ses olarak mükemmel deniliyor diğer forumlarda ama Siz bilgili olduğunuz için sizden duymak daha açıkcası güven veriyor Hocam.
Teşekkür ederim.

Ses olarak iyi, fakat ben 10.000 TL'lik bir olayını göremedim. Ortalama bir 2 saat kullanmışımdır. Açıkçası gidip 10.000 TL para vereceğim bir kulaklık değil. Gidip siz de deneyebilirsiniz, mağazalarda var, biraz da kişinin istediği ses profili önemli.