Detaylar
Kim cevapladı?jack to usb c var onu takınca dongle devre dışı kalıyor jack to jack taktığımda aynısı olur mu acabaJack to jack kablosuyla PC'ye kulaklığı jackla bağlayıp, USB Dongle ile de PS5'e bağlanabiliyor olması lazım.
LA Knight 40
Üstün
Olmaması lazım, o yüzden jack to jack söyledim hocam.jack to usb c var onu takınca dongle devre dışı kalıyor jack to jack taktığımda aynısı olur mu acaba
MRCTYLN
Uzman
Ben de bu amaca yönelik bir kulaklık arıyorum. Arctis 7 ile aynı anda bağlayabildiniz mi?Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bu kulaklığı hem PS5'e hem de PC'ye aynı anda bağlayabilmemin bir yolu var mıdır acaba?
Denemedim açıkçası PS5 i hoparlör ile kullanıyorum.Ben de bu amaca yönelik bir kulaklık arıyorum. Arctis 7 ile aynı anda bağlayabildiniz mi?
MRCTYLN
Uzman
Konuya bakanlara cevap olsun.Denemedim açıkçası PS5 i hoparlör ile kullanıyorum.
Normalde kulaklığın kendi dongle ile ps5e bağlayıp bluetooth üzerinden pcye bağlanıp discord kullanmak istedim. Oldu fakat bluetooth ile mikrofon calıstırıldığı anda handsfree moduna geçtiği için ses kalitesi inanılmaz düşüyordu. Dongle ı pcde kullandım ps5 için ise mikrofon ihtiyacım olmadıgından ugreen in ps5te de calisan 5.3 bluetooth dongleını alıp kulaklığı onun üzerinden bağladım. Ses kalitesinde herhangi bir düşme ve hissedilir bir gecikme de yaşamadım.