NeonDragon

Uzman
Arkadaşlar selam.

Logitech G PRO X 2 kulaklığım var, sesinden memnunum ama mikrofonu çok kötü. Arkadaşlarla oyun oynamak için düzgün mikrofonlu bir model yanına alayım dedim. Önceki kulaklığım SteelSeries Arctis serisinden de eskiydi ama mikrofon kalitesi iyiydi.

Yine SteelSeries Arctis serisinden alayım istiyorum ama Arctis 7 ya da Arctis 7P düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla 7 ve 7P arasındaki fark 7P nin playstation için özelleştirilmiş olması, aynı zamanda xbox içinde 7X versiyonu var. Genel olarak baktığımızda aralarında performans açısından fark yok. Sadece kulaklık üzerindeki tuşlar veya kafa bandı renginde değişiklik var. Açıkçası nova 7 yerine nova 5 öneririm. Aralarında aman aman bir ses farkı var mı bilmiyorum olduğunu da sanmıyorum. Ancak nova 5 pil ömrü ve mikrofon performansı olarak nova 7'den önde. Bende nova 4X vardı kırdığım için bende Nova 5 ve 7 arasında kalmıştım, nova 5 aldım fazlasıyla memnunum, öneririm.

Bildiğim kadarıyla 7 ve 7P arasındaki fark 7Pnin PlayStation için özelleştirilmiş olması, aynı zamanda Xbox içinde 7X versiyonu var. Genel olarak baktığımızda aralarında performans açısından fark yok. Sadece kulaklık üzerindeki tuşlar veya kafa bandı renginde değişiklik var. Açıkçası Nova 7 yerine Nova 5 öneririm. Aralarında aman aman bir ses farkı var mı bilmiyorum olduğunu da sanmıyorum. Ancak Nova 5 pil ömrü ve mikrofon performansı olarak Nova 7'den önde. Bende Nova 4X vardı kırdığım için bende Nova 5 ve 7 arasında kalmıştım, Nova 5 aldım fazlasıyla memnunum, öneririm.

7.1 var mı ve Bluetooth ile Wireless aynı anda kullanılabiliyor mu?

Bildiğim kadarıyla nova 5 de 7.1 yok ancak seslerin nerden geldiğini anlama konusunda vesaire gayet güzel çalışıyor. Sonar uygulaması sayesinde bir sürü ön ayar var istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz de. Bluetooth ve wireless aynı anda çalışmıyor ikisi arasında tek tuşla geçiş yapabiliyorsunuz. Wireless modundayken bluetooth ile telefona bağlı kalabiliyor ve tek tuşla anında bluetooth a geçebiliyorsunuz. Telefonda uygulaması var ordan da ayar yapılabiliyor.