2 2697 Uzman Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 351 Çözümler 3 Beğeniler 913 20 Mart 2024 #1 6000TL'den aşağı bulunmuyor normalde, benim de PS5 için kullandığım bir kulaklık. SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
6000TL'den aşağı bulunmuyor normalde, benim de PS5 için kullandığım bir kulaklık. SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
teknolojisefiri Becerikli Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 250 Çözümler 3 Beğeniler 254 20 Mart 2024 #2 Pc için de kullanılabiliyor. Arkadaşımda kullanmıştım gayet kaliteli.
KS KS 2 2697 Uzman Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 351 Çözümler 3 Beğeniler 913 20 Mart 2024 #3 teknolojisefiri dedi: Pc için de kullanılabiliyor. Arkadaşımda kullanmıştım gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, zaten biliyorlardır diye belirtme gereği duymadım. İndirim olmadığı dönemlerde, Steelseries Arctis 7+ modeli de alınabilir 5300TL fiyatı var. 7P+ modeliyle tasarım dışında birebir aynı diye biliyorum.
teknolojisefiri dedi: Pc için de kullanılabiliyor. Arkadaşımda kullanmıştım gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, zaten biliyorlardır diye belirtme gereği duymadım. İndirim olmadığı dönemlerde, Steelseries Arctis 7+ modeli de alınabilir 5300TL fiyatı var. 7P+ modeliyle tasarım dışında birebir aynı diye biliyorum.
teknolojisefiri Becerikli Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 250 Çözümler 3 Beğeniler 254 20 Mart 2024 #4 2697 dedi: Evet hocam, zaten biliyorlardır diye belirtme gereği duymadım. İndirim olmadığı dönemlerde, Steelseries Arctis 7+ modeli de alınabilir 5300TL fiyatı var. 7P+ modeliyle tasarım dışında birebir aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla aynı evet ama ps modelinin tasarımı daha güzel duruyor. Benim blackshark v2im var onu satıp bunu mu alsam diye düşünmüyor değilim.
2697 dedi: Evet hocam, zaten biliyorlardır diye belirtme gereği duymadım. İndirim olmadığı dönemlerde, Steelseries Arctis 7+ modeli de alınabilir 5300TL fiyatı var. 7P+ modeliyle tasarım dışında birebir aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla aynı evet ama ps modelinin tasarımı daha güzel duruyor. Benim blackshark v2im var onu satıp bunu mu alsam diye düşünmüyor değilim.