Gaming Gecesindeki tek düzgün indirim herhalde. Bu aralar 5800'den aşağısını görmeyen bir model. Hem beyaz hem siyah rengi için geçerli bir fiyat.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Nova 7'den bile güzel bir kulaklık kesinlikle şans verilir bende kullandım.
Kesinlikle. Nova 7'nin çoklu bağlantı harici hiçbir artısı yok.Nova 7'den bile güzel bir kulaklık kesinlikle şans verilir bende kullandım.
FPS için alacaklar Cloud 3S Wireless tercih edebilir bunun yerine.
Katılıyorum fakat karma kullanım için C3S kötü bir kulaklık, özellikle müzik konusunda. Bu arada FPS içinde Nova 5 çok iyi bir kulaklık C3S kadar olmasa da.FPS için alacaklar Cloud 3S Wireless tercih edebilir bunun yerine.
nova 4x kullanırken geçen hafta nova 5 e geçtim baya memnunum diyebilirim. Nova 7 ye o paraları vermeye gerek yok nova 5 alın pişman olmazsınız. Benim kulaklarımı biraz acıttı o da muhtemelen yeni olduğu için zamanla esner diye düşünüyorum. Nova 4x i kırmıştım bir süredir öyle kullanıyordum belki de kafamı tam sıkmadığı için ona alıştım bilmiyorum.
Merhabalar hocam bende nova 5 almayı düşünüyorum bazıları cızırtı parazit sesi ve ses yükseltip azaltırken dengesizlik yapıyor demişler öyle problemler var mıydı sende?nova 4x kullanırken geçen hafta nova 5 e geçtim baya memnunum diyebilirim. Nova 7 ye o paraları vermeye gerek yok nova 5 alın pişman olmazsınız. Benim kulaklarımı biraz acıttı o da muhtemelen yeni olduğu için zamanla esner diye düşünüyorum. Nova 4x i kırmıştım bir süredir öyle kullanıyordum belki de kafamı tam sıkmadığı için ona alıştım bilmiyorum.