Makaleler
13
Yer
İstanbul
Son düzenleme:
Hayır sadece Xbox desteği yok. Bende PS5 sürümü var, sırf bandajı mavi olduğu için aldım ama PC'de kullanıyorum ve bu da öyle. Yani tüm SteelSeries modellerinde böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sadece Xbox desteği yok. Bende PS5 sürümü var, sırf bandajı mavi olduğu için aldım ama PC'de kullanıyorum ve bu da öyle. Yani tüm SteelSeries modellerinde böyle.
Nova 5 ile aralarındaki tek fark Xbox desteği dedim, yanlıs anladınız. Mesajı düzenledim yine de.

Yanlış bilgi: Nova 5 modelinde Xbox desteği yok, Nova 5X modelinde var.
Hocam "tek fark Xbox desteği" olması demişsiniz. İkisinde de Xbox desteği var, bir fark değil ki bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam "tek fark Xbox desteği" olması demişsiniz. İkisinde de Xbox desteği var, bir fark değil ki bu?
Xbox için daha senkronize bir model 5X fakat doğru, biraz yanlış bir açıklama olmuş.
Üründe, düz Nova 5 modeline ek olarak Xbox desteği var. Yani bu ürün PC ile de uyumlu.
Nova 5X daha senkronize ve daha stabil. Birkaç kullanıcıdan görmüştüm bu yorumu.

Hocam siz yazdığınızı okumadınız galiba sadece "tek fark Xbox desteği" olması demişsiniz ikisinde de Xbox desteği var, bir fark değil ki bu?
Emin misiniz? RTINGS sadece 5X modeli icin Xbox destegi belirtmis.

Screenshot_20251126_015008_Chrome.webp

Nova 5X daha senkronize ve daha stabil. Birkaç kullanıcıdan görmüştüm bu yorumu.
Doğrudur hocam ben yanılmış olabilirim kusuruma bakmayın.

Modaratörler boş yere hem uyarı verdi hemde yanlış bilgi dedi. Tüm modeller Xbox'ta uyumlu fakat 5X diğerlerine göre daha stabil yani hem uyarı yemem hemde yanlış bilgi denmesi saçmalık.

Son düzenleme: