Nova 5 ile aynı ürün, tek fark Xbox desteği var sadece. Aralarındaki tek fark bu, çok iyi fiyat.
Son düzenleme:
Nova 5 ile aralarındaki tek fark Xbox desteği dedim, yanlıs anladınız. Mesajı düzenledim yine de.Hayır sadece Xbox desteği yok. Bende PS5 sürümü var, sırf bandajı mavi olduğu için aldım ama PC'de kullanıyorum ve bu da öyle. Yani tüm SteelSeries modellerinde böyle.
Yine yanlış hocam. Kafa bandı ve kutusu dışında hiçbir fark yok.Nova 5 ile aralarındaki tek fark Xbox desteği dedim, yanlıs anladınız. Mesajı düzenledim yine de.
Ben ne diyorum hocam? Kafa bantları aynı, 5X bir arkadaşta, 5 ise bende var.Yine yanlış hocam. Kafa bandı ve kutusu dışında hiçbir fark yok.
Xbox için daha senkronize bir model 5X fakat doğru, biraz yanlış bir açıklama olmuş.Hocam "tek fark Xbox desteği" olması demişsiniz.İkisinde de Xbox desteği var, bir fark değil ki bu?
Nova 5X daha senkronize ve daha stabil. Birkaç kullanıcıdan görmüştüm bu yorumu.Üründe, düz Nova 5 modeline ek olarak Xbox desteği var. Yani bu ürün PC ile de uyumlu.
Emin misiniz? RTINGS sadece 5X modeli icin Xbox destegi belirtmis.Hocam siz yazdığınızı okumadınız galiba sadece "tek fark Xbox desteği" olması demişsiniz ikisinde de Xbox desteği var, bir fark değil ki bu?
Doğrudur hocam ben yanılmış olabilirim kusuruma bakmayın.Nova 5X daha senkronize ve daha stabil. Birkaç kullanıcıdan görmüştüm bu yorumu.
Hocam "tek fark Xbox desteği" olması demişsiniz.İkisinde de Xbox desteği var, bir fark değil ki bu?