Cloud III Wireless var hocam bendeNova pro pişman etmez ama düz cloud 3'ü 3e satamazsınız. 2200-2100 bandına gider.
Cloud III Wireless var hocam bendeNova pro pişman etmez ama düz cloud 3'ü 3e satamazsınız. 2200-2100 bandına gider.
3.4, 3.5 bandına satarsınız. Temizleyip fotoğraflayın detaylı en geç 3 hafta içinde satılacağını düşünüyorum.
İşte mantıken o kulaklığı satarsam eğer dediğiniz fiyat bandına 6.500 TL'ye geliyor Nova Pro iyi değil mi sizce?3.4, 3.5 bandına satarsınız. Temizleyip fotoğraflayın detaylı en geç 3 hafta içinde satılacağını düşünüyorum.
Gayet güzel bir seçim fakat bu fiyatta çok duracağını sanmıyorum.İşte mantıken o kulaklığı satarsam eğer dediğiniz fiyat bandına 6.500 TL'ye geliyor Nova Pro iyi değil mi sizce?![]()
Aldım hocam çok teşekkür ederim hem fikir verdiğiniz hem de etiketlediğiniz için.Gayet güzel bir seçim fakat bu fiyatta çok duracağını sanmıyorum.

Aldım hocam çok teşekkür ederim hemfikir verdiğiniz hem de etiketlediğiniz için.![]()
Standart kutu içeriği 2 pil.
Birisi oyun ve bilgisayar için diğeri günlük kullanım için.ATH-M50XBT2 varken bu kulaklığın tercih edilme nedeni tam olarak nedir? Çift pil dışında ne gibi bir artısı var?