TMW

Deneyimli

1750519543475.webp

Aynı modeli kullandım uzun süre. Aşırı rahat, uzun oyun seanslarında ses seviyesi yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modeli kullandım uzun süre. Aşırı rahat, uzun oyun seanslarında ses seviyesi yeterli.

Kutu açılışı kulaklığın direkt diyafram arızalıydı web sitelerinde iade talebi oluşturma seçeneği yoktu şu an eklemişler sanırım alışveriş yapmadığım için tam bilmiyorum. Mail gönderdim, müşteri hizmetleri falan hafta içi her gün aradım sonunda ulaştım daha alalı 10 gün olmuş 14 gün cayma hakkı falan asla kabul etmiyorlar servise gönderin dediler ben size göndereyim paramı iade edin servisle siz muhatap olun cayma hakkım var dedim o da olumsuz. Para veriyorum bozuk çıkıyor 20 gün servisi bekliyorum. Servis arıza raporu gönderdi arızalıdır satıcı ile iletişime geçip iade, değişim alabilirsiniz diye. WhatsApp hattından müşteri hizmetlerini bilgilendirdim iade istedim servis süreci devam etmektedir dediler. Aynı gün arıza raporunu gönderdim sonunda kabul ettiler ama şu mesajla "Konu hakkında raporun ve faturanızın PDF hali ile birlikte talebinizi [email protected] adresine mail olarak iletebilirsiniz." zaten sen müşteri destek hattı değil misin? Göndereyim WhatsApp'tan başlat işlmemleri değil mi? Neyse onu da yapalım ama siparişlerime girdim fatura yok çünkü sipariş hala faturalanıyor olarak gözüküyor teslimat yapıldı diye güncellememişler bile aradan 1 ay geçmiş olmasına rağmen. Buna da kabul mail olarak fatura gönderdiler ben de destek maillerine ilettim aradan 5 gün geçti hala ses yok sonra bu mesajı gönderdim.

Screenshot_20250621_223622_WhatsApp.webp

Bundan sonraki süreçtede geri ödeme haliyle hemen gerçekleşmedi biraz zaman geçmişti tam hatırlamıyorum ama toplam süreç yaklaşık 2 ay sürdü kulaklık olmadan oyunların anlamı yok 2 ayda zaten 2 farklı kulaklık daha satın almıştım iade beklerken. Kendi sürecimden bağımsız olarak söylüyorum şöyle düşün 4K para biriktirdin aldın ve arızalı çıktı iade süreci 2 ay başka alacakta paran yok mecbur iadeyi bekleyeceksin sistem orada öyle yatıyor işte bir hevesle sistem alıyorsun kulaklık arızası ve iade hakkını kullanamadığın için kullanamıyorsun soğutur insanı hevesin kırılır. Zaten parası olanında başına bu gelmez takar çalışır. Aksi durumda da yenisini alır iade süreci ile uğraşacağını bile sanmam.

Söylediklerimle işletmeyi karalıyor gibi gözükmek istemem geçen yıl hazır sistem aldım memnunum ekran kartı coil whine yapmaya başladı bu da işletmenin suçu değil zaten hiçbir üreticide garanti kapsamına girmiyor ama iade, teslimat ve kutuyu açan ilk kişi siz misiniz yoksa öncesi var mı konusunda biraz sıkıntılılar.