İade ettim, evet, sonra ise Nova 5X aldım. Aynı sorunu yaşamama rağmen Nisan ayından beri kullanıyorum; konforlu, güzel. Başta iade edip bir daha almayacaktım ama sonra buna katlanabileceğimi anladım çünkü her müzik veya seste duyulan bir şey değil ve baslar çok güzel, hissedilir; her kulaklıkta bulamayacağın türden. Alırsan sakın ses profili ayarlamayı unutma, yoksa hiç his alamazsın düz profilde. Ayrıca pil ömrü muazzam, şarja taktığım zamanı da unutuyorum ve bağlantı sorunu neredeyse hiç yaşamadım.
Sana tavsiyem kesinlikle siyah al (beyaz alma, ben mecburen yok diye beyaz kullanıyorum) ve Amazon'dan al. 3P pedleri 5X'e kıyasla daha koyu ama siyah alırsan kafan rahat olur. Pil ömrü güzel, telefon üzerinden bağlayıp ayrı şekilde ayar çekebiliyorsun (PC'de kullanırken telefona bağlamazsan bağlantın daha stabil olur). Hafif ve fazla terletmiyor; ben zaten özellikle ondan bu kulaklığı almıştım. Eksi sayılabilecek şeyler birincisi, katlanamadığından böyle çantaya vs. atmak zor; kılıf da bulamıyorsun kolay kolay. İkincisi de tüm kablosuz kulaklıklarda eksi sayılabilecek nadiren pıt pıt diye bağlantı kopuyormuş gibi ses vermesi. Bunu önlemenin yollarını denedim ama bir yerde Windows yüzünden oluyor; yapabileceğin tek şey dongle'ı yakında tutman, o kadar. Başka sorun varsa sorabilirsin; 5X kullansam da çok fark yok 3P'den. Dongle daha büyük, benim modelde çift bağlantısı daha stabil, tuş dizaynı falan farklı ama ses kalitesi çok yakın.