Ömer Önder
Uzman
Merhaba. Cuma günü kendime bu kulaklıktan sipariş verdim Amazon'da farklı bir satıcıdan. Açarken falan videosunu da çektim sonradan sorun olmasın diye. Dün ilk geldiğinde dönüştürücü yok diye (PC de Type-C yok o yüzden dönüştürücü almıştım aynı gün geldi zaten) Bluetooth ile telefonuma bağlayıp test ettim (LE modu vardı onu açmıştım). Çok beğendim, özellikle ekolayzırda bass boosta alınca Hanz Zimmer "why so serious" gibi parçalarda o bassların vurduğu kısımda hem diğer sesler net geliyor hem de kulaklık bassla kafamı sallıyordu çok hoşuma gitmişti. Lakin dönüştürücüyle PC'ye takınca aynı seste bassta ekstra böyle şıngırtı gibi çok ince bir ses geliyor. Dip ses gibi değil bu çünkü sadece bass vurduğunda geliyor. Çok sinirim bozuldu çünkü o kadar araştırarak aldım ki bu kulaklıkta böyle bir sorundan kimse bahsetmemiş ben de tek Gemini veya ChatGPT'ye danışabiliyorum. Onlar da bana böyle bir sorundan bahsetmedi alırken ki kronik vs var mı diye sormuştum. Neyse sonuç olarak ne yapsam bilemedim. Kulaklığa hard reset atmayı denedim, dongle ile tekrar eşleştirdim, PC'ye bağladığımda güncelledim, sonarı kapamayı denedim ve sonuç nafile. Aldığım dongle resmini ekledim. Yeni bir tane aldım düşük ümitle onunla deneyeceğim ama düzeleceğini sanmıyorum. Yeni aldığım 3.1.