SteelSeries Arctis Nova 3X boğuk ses sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WontCrawl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 36
  • Etiketler Etiketler
    cloud nova

WontCrawl

Uzman
6 yıldan beri HyperX Cloud II kullanıyorum. Son zamanlarda kablosu temassızlık yapıp mikrofondan cızırtı vermeye başlayınca arkadaşlarımın da tavsiyesiyle SteelSeries Nova 3X aldım. Ancak ömrümde gördüğüm en vasat ve kullanıcı dostu olmayan uygulamayla karşılaştım.

Kutudan çıkan ilk ayarlarda mikrofon kendi sesimi bana veriyordu (bunu uygulamadan kapattım) ve genel olarak sesler çok boğuk. SteelSeries yazılımındaki ekolayzerlar o kadar bozuk ki, hepsi ya çok basslı ya da iyice boğuk yapıyor. Bir sürü ayar denedim ama hiçbiri Cloud II gibi temiz, net ve yüksek bir ses vermedi.

Bu boğukluğu yazılımla veya bir ayarla nasıl düzeltebilirim? Düzeltmenin yolu yoksa iade edip Cloud II'den devam edeceğim.

Bende Nova 5P var. İlk önce SteelSeries GG muhtemelen yazılımların en ağır, en sorunlusudur. Lanet bir şey, onu kullanmıyorum. Onun yerine telefonda SteelSeries Arctis Companion uygulaması var. Ondan istediğim ekolayzeri seçip 2.4 GHz için uyguluyorum, bilgisayarda öyle kullanıyorum. Bir eksisi yok. Diğer sesi geri verme mevzusu da varsayılan açık geliyor sanırım, bende de açıktı. Mobil arayüz çok daha basit, ona bakın bence. GG'yi de hiç kullanmayın, gereksiz.

Öncelikle teşekkürler, Companion'u deneyeceğim ama gerçekten çok yordu. Stüdyo kulaklığı değil bir şey değil ne kadar akılsızca işler yapıyorlar. Tak çıkar mantığında olsa keşke hepsi.

Uygulamadan ayarlanmıyor. Sadece hazır ayar seçitiriyor ki onlar da zaten GG uygulamasında varlar. Şu an ses düzeyi iyice azaldı. Volum Limiter ayarı kapalı olmasına rağmen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…