Veyt Başarılı Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Çözümler 2 Beğeniler 93 7 Kasım 2025 #1 Evet konu başlığındaki kulaklık nasıldır? Daha iyi model varsa bilgi verebilirsiniz. Kablosuz şart. Kulaklığın pedleri bu model gibi olsun. Kulak ağrıtmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2025
Evet konu başlığındaki kulaklık nasıldır? Daha iyi model varsa bilgi verebilirsiniz. Kablosuz şart. Kulaklığın pedleri bu model gibi olsun. Kulak ağrıtmasın.
Ethem Efe 102 Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.901 Çözümler 11 Beğeniler 3.531 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Kasım 2025 #2 Bir tık para ekleyip Nova 5 almanız çok daha mantıklı olacaktır.
ArcticGlacier Üyecik Katılım 6 Eylül 2026 Mesajlar 7 Beğeniler 0 Bugün 18:49 #3 Ethem Efe dedi: Bir tık para ekleyip Nova 5 almanız çok daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Arada çok fark var mı? Mikrofonu iyi olan, uzun süre gidebilecek bir kulaklık arıyorum.
Ethem Efe dedi: Bir tık para ekleyip Nova 5 almanız çok daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Arada çok fark var mı? Mikrofonu iyi olan, uzun süre gidebilecek bir kulaklık arıyorum.
Ethem Efe 102 Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.901 Çözümler 11 Beğeniler 3.531 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 18:56 #4 ArcticGlacier dedi: Arada çok fark var mı? Mikrofonu iyi olan, uzun süre gidebilecek bir kulaklık arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nova 5 yerine ROG Pelta alabilirsiniz, fiyatı uçmadıysa cashback kampanyası ile inanılmaz ucuza geliyordu.
ArcticGlacier dedi: Arada çok fark var mı? Mikrofonu iyi olan, uzun süre gidebilecek bir kulaklık arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nova 5 yerine ROG Pelta alabilirsiniz, fiyatı uçmadıysa cashback kampanyası ile inanılmaz ucuza geliyordu.
ArcticGlacier Üyecik Katılım 6 Eylül 2026 Mesajlar 7 Beğeniler 0 Bugün 19:04 #5 Ethem Efe dedi: Nova 5 yerine ROG Pelta alabilirsiniz, fiyatı uçmadıysa cashback kampanyası ile inanılmaz ucuza geliyordu. Genişletmek için tıkla... Cashback kampanyası bitmiş diye gördüm. Aslında 3P almak istiyordum fakat çok şikayet var.
Ethem Efe dedi: Nova 5 yerine ROG Pelta alabilirsiniz, fiyatı uçmadıysa cashback kampanyası ile inanılmaz ucuza geliyordu. Genişletmek için tıkla... Cashback kampanyası bitmiş diye gördüm. Aslında 3P almak istiyordum fakat çok şikayet var.