Detaylar
Kim cevapladı?Sadece_Emir
Uzman
Nova 6 diye bir kulaklık yok diye biliyorum, ben mi yanlışım?
Arctis Nova Pro'dan bahsediyor bence.
Haluk Albayrak
Yetkin
Nova 5 çok iyi bir kulaklık genel olarak alabilirsin.
Ethem Efe
Üstün
SteelSeries kulaklık alacağım sizce Arctis Nova 5 mi alayım yoksa 5P mı?
Aralarinda 1700 TL fark var pek bir fark olur mu? Yoksa gereksiz yere 1700TL fazla mı vermiş olurum?
İkisi de değil bence, ROG pelta alın. Nova 5 gereksiz pahalandı. Güzel kulaklık ama konfor açısından vs ROG pelta daha iyi. Mikrofon olarak da daha iyi.
Haluk Albayrak
Yetkin
İkisi de değil bence, ROG pelta alın. Nova 5 gereksiz pahalandı. Güzel kulaklık ama konfor açısından vs ROG pelta daha iyi. Mikrofon olarak da daha iyi.
5100 TL nasıl pahalı. Kullanmadığın kulaklığı 1 haftadır övüyorsun komik.
Ethem Efe
Üstün
Pahalı demedim, pahalandığı söyledim. Kullanıp kullanmam önemli değil. @23783 daha detaylı bilgi verecektir...5100 TL nasıl pahalı. Kullanmadığın kulaklığı 1 haftadır övüyorsun komik.
Bilmediğiniz konuda konuşmayı ne çok seviyorsunuz. Burada nova 5 in kötü bir kulaklık olduğunu söylemedim. Gg yazılımının bloatware olduğu bilinen bir gerçek mesela. İyice araştırmıştım uzun süre. Reddit ve diğer forumlara bakarsanız anlarsınız. Onlarca gereksiz özellik ile bilgisayarı yoruyor. Pelta ise hem konfor hem ses açısından biraz daha iyi.
Pahalı demedim, pahalandığı söyledim. Kullanıp kullanmam önemli değil. @23783 daha detaylı bilgi verecektir...
Bilmediğiniz konuda konuşmayı ne çok seviyorsunuz. Burada Nova 5'in kötü bir kulaklık olduğunu söylemedim. Gg yazılımının bloatware olduğu bilinen bir gerçek mesela. İyice araştırmıştım uzun süre. Reddit ve diğer forumlara bakarsanız anlarsınız. Onlarca gereksiz özellik ile bilgisayarı yoruyor. Pelta ise hem konfor hem ses açısından biraz daha iyi.
Hiçbir bilgi vermeden iyi bir kulaklık demek konu sahibine çok fazla bir bilgi katmıyor. ROG pelta sürücüsü 50 mm mesela. Nova 5 daha geri kalıyor 40 mm ile.
Nova'da kablo yok diye biliyorum, Pelta'da ise var. Pelta'da bir de aynı anda telefon PC hepsine bağlanabiliyorsun.
Pil ömrü olarak pelta daha iyi, 20 saat falan daha fazla bir ömür veriyor.
Kulak pedi olarak be elastiklik olarak yine daha önde pelta, mikrofon açısından wideband mikrofona sahip. Yine daha iyi.
Haluk Albayrak
Yetkin
Pahalı demedim, pahalandığı söyledim. Kullanıp kullanmam önemli değil. @23783 daha detaylı bilgi verecektir...
Bilmediğiniz konuda konuşmayı ne çok seviyorsunuz. Burada Nova 5'in kötü bir kulaklık olduğunu söylemedim. Gg yazılımının bloatware olduğu bilinen bir gerçek mesela. İyice araştırmıştım uzun süre. Reddit ve diğer forumlara bakarsanız anlarsınız. Onlarca gereksiz özellik ile bilgisayarı yoruyor. Pelta ise hem konfor hem ses açısından biraz daha iyi.
Ya sen kimsin de bilmediğimi söylüyosun? Daha dün ikisini de kullanmadığını ama pelta almak istediğini söylüyordun. Alacaksan al kullanmadığın kulaklığı millete övme. Aynen 5100 TL'ye pahalandı ben aldığımda 5800 TL idi birkaç ay önce. Aksine ucuzlamış ve bu da almak için bir neden. Bloatwaremış uygulamayı kullandın mı? 200 MB harici bir şey kullanmıyor.
Hiçbir bilgi vermeden iyi bir kulaklık demek konu sahibine çok fazla bir bilgi katmıyor. ROG pelta sürücüsü 50 mm mesela. Nova 5 daha geri kalıyor 40 mm ile.
Nova'da kablo yok diye biliyorum, Pelta'da ise var. Pelta'da bir de aynı anda telefon PC hepsine bağlanabiliyorsun.
Pil ömrü olarak pelta daha iyi, 20 saat falan daha fazla bir ömür veriyor.
Kulak pedi olarak be elastiklik olarak yine daha önde pelta, mikrofon açısından wideband mikrofona sahip. Yine daha iyi.
Bluetooth ve dongle birlikte bağlanabiliyorsun. Tek tuşla telefona geçiyor yanlış araştırmışsın. Nova 5 265 gram ASUS ROG pelta ise 309 gram. Arctis Nova 5 zaten kumaş ped kullanıyor gayet rahat. Ek olarak sürücü boyutu demek her şey mi? Dün arkadaş ikisine de sahip olduğunu peltadan çok daha yüksek sese sahip olduğunu söylüyordu Nova 5'in.
Ethem Efe
Üstün
Ya sen kimsin de bilmediğimi söylüyosun? Daha dün ikisini de kullanmadığını ama pelta almak istediğini söylüyordun. Alacaksan al kullanmadığın kulaklığı millete övme. Aynen 5100 TL'ye pahalandı ben aldığımda 5800 TL idi birkaç ay önce. Aksine ucuzlamış ve bu da almak için bir neden. Bloatwaremış uygulamayı kullandın mı? 200 MB harici bir şey kullanmıyor.
Eki Görüntüle 197696
Eki Görüntüle 197697
Eki Görüntüle 197698
Bluetooth ve dongle birlikte bağlanabiliyorsun. Tek tuşla telefona geçiyor yanlış araştırmışsın. Nova 5 265 gram ASUS ROG pelta ise 309 gram. Arctis Nova 5 zaten kumaş ped kullanıyor gayet rahat. Ek olarak sürücü demek her şey mi? Dün arkadaş ikisine de sahip olduğunu peltadan çok daha yüksek sese sahip olduğunu söylüyordu Nova 5'in.
Saygılı konuşmak çok zor değil mi?
Nova'ya kötü diyen falan olmadı, genel olarak pelta daha iyi dedim sadece. İncelemelere ve teknik bilgilere bakarak anlaşılabilir bir şey bu zaten.
Bloatware olan uygulama değil, ek yazılım bağlılığı tamamen. Armoury Crate de sonar var sonuçta. İkisini de biliyorum.
Gramaj, ped hafif kişisel konular zaten onlar. Lafım yok haklısın.
Yüksek ses ne zamandan beri daha iyi oldu? Önemli olan soundstage vs gibi şeylerde var.
Sonuç olarak ben bilgi paylaştım. Sende tecrübeni paylaşmışsın. Eyvallah ama bilmeden konuşma gibi bir üslub gereksizdi. Forum zaten saygı çerçevesi içinde bilgi alıp vermek için var. İyi akşamlar.
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-