Pelta biraz ped konusunda zorluyormuş. Onu fark ettim ben de; sizinki Pro versiyon, belki bu yüzden çok memnunsunuzdur.

Gönlüm ikisi de diyor :D ama seçim yapmak zorundayım ve kararsız bir insanım.
Nova 5 farklı bir deneyim yaratır hocam ama pelta alırsanız da üzmez diye düşünüyorum.

Oldukça rahat oturur o zaman. Uzun oyun seanslarında terletme veya ağrıtma söz konusu değil.

Yazılım desteği iyi mi? Ayrıca plastik malzemesi kaliteli mi?

Nova 5 farklı bir deneyim yaratır hocam ama pelta alırsanız da üzmez diye düşünüyorum.

Ben de sanmıyorum uçurum olduğunu; gözümü kapatıp birini alacağım artık. Karar verince ve sipariş gelince deneyim aktaracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım desteği iyi mi? Ayrıca plastik malzemesi kaliteli mi?

Ben de sanmıyorum uçurum olduğunu, gözümü kapatıp birini alacağım artık karar verince ve sipariş gelince deneyim aktaracağım.

Oldukça yeterli bir yazılıma sahip, plastik kaliteli hissettiriyor. Nova almayın pelta alın bu bütçede.

Cloud III s Wireless oluyor. Kullanım amacınız nedir?

Film, müzik ve hikayeli oyunlar belki haftada 3 4 saat CS o kadar. Genelde hikayeli oyunlarda atmosferi en iyi şekilde hissetmek istiyorum ses kasmaktan ziyade.

Ayrıca Nova 5 6500 TL pelta 7500 arada 1.000 TL fark var değer mi değmez mi karar veremedim.

Film, müzik ve hikayeli oyunlar belki haftada 3 4 saat CS o kadar. Genelde hikayeli oyunlarda atmosferi en iyi şekilde hissetmek istiyorum ses kasmaktan ziyade.

Ayrıca Nova 5 6500 TL pelta 7500 arada 1.000 TL fark var değer mi değmez mi karar veremedim.
Pelta o zaman.