SteelSeries Arctis Nova 5 vs Nova 7 Dragon Edition

Nell1

Çalışkan
Arctis Nova 5 modelini çok araştırdım ve özellikle sesin boğuk gelmesi ve sesi %80-90 yapmadan sesin çok az gelmesi gibi kronik sorunlarla çoğu kişinin karşılaştığını gördüm. Bu tarz kulaklıkları hem bilgisayarda oyun oynarken hem de örneğin otobüs seyahatlerine kullanmak istiyorum. Nova 5'in pil ömrü ve mikrofonu araştırdığıma göre daha iyi fakat kronik sorunları beni ondan uzaklaştırıyor. Nova 7 Dragon Edition'ın ise tasarımı ben cezbetti açıkçası, şu an için yönelimim Nova 7 tarafında. HS 80 Max gibi modellere de baktım onların da kronik sorunları olduğunu gördüm ve kulaklık iadesi bildiğiniz üzere sıkıntı olabiliyor. Ne önerirsiniz bu iki kulaklık arasından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu kulaklıkta sorun var. Nova 7'de de dip ses sorunu var ama bazı kullanıcılar fark etmiyor. Batarya performansı için Nova 5 derim. Hem dışarıda hem PC başında kullanacağın için şarj etme ihtiyacı Nova 7'ye göre daha az. Okuduklarıma ve izlediklerime göre Nova 7'den ses kalitesi açısından çok ufak farklılıkları var. Görsel açıdan Dragon Edition bence dışarıda çok estetik gözükmeyecektir. Tabii ki bu benim kendi görüşüm.

Ek olarak arızalı ürün gelmesi sonucu değişiminin uğraştırmaması için tercih edilebiliyorsa Amazon TR üzerinden alınmalı.

Nova 5 kullanıyorum aktif olarak hiçbir kronik sorunu yok. Sorun varsa alabilirim hocam.

Nova 5 kulaklığında çok fazla kronik sorun olduğunu yazmışlar hep forumlarda ama güncellik olarak da en mantıklısı o gibi geldi. Şu an ise aklım Corsair HS80 Max kulaklığında. Her açıdan hoşuma gidiyor fakat stokta olmaması o fiyata değer mi bilmiyorum.Benim için dışarda kullanımdan ziyade %90 bilgisayar başında kullanımı önemli.

8.400 TL fiyatıyla Dolby Access olan Corsair H80 Max mı yoksa 5.700 TL olan SteelSeries Arctis Nova 5 mi tercih edilmeli?

HS80 Max cok pahali. O paraya Arctis Nova Pro wired var. 12K civarlarina da Wireless var. Bu arada kablolu olur derseniz direkt Nova Pro alin gecin.

8.400 TL fiyatıyla Dolby Access olan Corsair H80 Max mı yoksa 5.700 TL olan SteelSeries Arctis Nova 5 mi tercih edilmeli?
Kullanan birçok kişi memnun ancak o fiyatı hak edecek bir kulaklık değil. Arkadaşın dediği gibi kablolu tercih edilirse Nova Pro iyidir. Ses çözünürlüğü çok yüksek ve rekabetçi oyunlarda fark yaratır.

Şu an BlackShark V2 kullanıyorum, maalesef artık eskidi ve kablosuz kulaklık rahatlığına erişmek istiyorum. Bilgisayara günde 3-4 saat oturuyorum Max ve profesyonel bir iş yapmıyorum. Yüksek elo Valorant oynuyorum, fazlasıyla müzik ve biraz film izliyorum. Nova Pro alabilirim fakat sizce gerek var mı? Yoksa Nova 5'ten yana mı kullanayım tercihimi.

Son düzenleme:
Rahatlık istiyorsan kablosuz daha iyi olur senin için. Kablolu kulaklıktan geçtiğin için ilk başta garip veya yetersiz gelebilir ama kullandıkça alışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…