Bütçe
7000-8000TL

İlkay Demir

Uzman
Herkese merhaba, yakın zamanda SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless kulaklık aldım ancak pek alışamadım. Ekolayzer ayarlasamda sanki eski kulaklığım Rampage Rogue kablolu kulaklığım daha iyiydi diye hissediyorum. Film ve dizilerde pek sorun yaşamadım ancak oyun oynarken bir şeylerden rahatsızım ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Örneğin ekolayzer ayarlarında ayak sesi kasmak için basları arttırmışlar ama ayak sesi haricinde patlama sahnelerinde vs ses çok çıkıyor ve hatta kulaklık titremeye başlıyor rahatsız ediyor. Tabii bu sırada Discord'daki konuşmaları duyamıyorum bile. Sesi kıssam bu defa oyunun genel sesi kısılmış olacak. Bana öneriniz ne olur? İade etme süresini henüz geçmedim, bu ürünü iade etsem yerine ne almalıyım? Örneğin Razer Kraken V4 kablosuz kulaklık nasıldır? Almışken bir defa alıp memnun kalmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Piyasada Nova 7 Wireless'ten daha mantıklı bir kulaklık yok. 1 seneye yakındır kullanıyorum. Bu kulaklığın tek sırrı SS Engine olmadan kullanmak, program kulaklığı çöp ediyor.

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
SS sonar ayarını mı kapatmalıyım yoksa direkt SS Engine uygulamasını mı silmem gerekiyor? Mouse ve şarj göstergesi için SS Engine uygulamasını tutup, sonar eklentisini kapatsam olur mu?
Bir de Sonar'ı kapattığımızda 7.1 gibi özellikleri de kapatmış olmayacak mıyız? Yani Sonar'ı devre dışı bıraktıktan sonra ne yapmalıyım?

O zaman SS Engine uygulaması üzerinden sonar özelliğini kapatıp o şekilde kullanıyorum değil mi? Stok ayarların üzerine herhangi bir EQ ayarı yapmaya gerek var mı?

Herkese merhaba, yakın zamanda SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless kulaklık aldım ancak pek alışamadım. Ekolayzer ayarlasamda sanki eski kulaklığım Rampage Rogue kablolu kulaklığım daha iyiydi diye hissediyorum. Film ve dizilerde pek sorun yaşamadım ancak oyun oynarken bir şeylerden rahatsızım ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Örneğin ekolayzer ayarlarında ayak sesi kasmak için basları arttırmışlar ama ayak sesi haricinde patlama sahnelerinde vs ses çok çıkıyor ve hatta kulaklık titremeye başlıyor rahatsız ediyor. Tabii bu sırada Discord'daki konuşmaları duyamıyorum bile. Sesi kıssam bu defa oyunun genel sesi kısılmış olacak. Bana öneriniz ne olur? İade etme süresini henüz geçmedim, bu ürünü iade etsem yerine ne almalıyım? Örneğin Razer Kraken V4 kablosuz kulaklık nasıldır? Almışken bir defa alıp memnun kalmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlarin dediği gibi ilk önce başka yazılım kullan Dolby öneririm. Ondan sonra hala mi tatmin etmedi? Düzgün kulaklık al dt770 pro dt990 pro gibi.

İllaki program kullanmak istiyorsan Microsoft Store'dan Dolby Access indirebilirsin. Sesi bozmaz.

Tamamdır, o zaman akşam Sonar'ı kapatıp Dolby Access'i açıp deneyeceğim.

Düzgün kulaklık al DT770 Pro DT990 Pro gibi.

Bu kulaklıkları da duyuyorum biliyorum fakat hem kablosuz istiyorum hem de bütçeyi çok çıkartıp stüdyo kulaklığı almakta istemiyorum.