Satın aldık bakalım, Mastercard'dan 750 TL'lik kupona yetişemedik. Şu anda Razer Barracuda Pro ve Razer Blackshark V2 Pro 2023 kullanıyorum aktif olarak, bu arkadaşla kıyaslamasını yapıp paylaşırım.

1748929028189.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın aldık bakalım, Mastercard'dan 750 TL'lik kupona yetişemedik. Şu anda Razer Barracuda Pro ve Razer BlackShark V2 Pro 2023 kullanıyorum aktif olarak, bu arkadaşla kıyaslamasını yapıp paylaşırım.

Eki Görüntüle 152290

Zamanında bir-iki yıl önce BlackShark V2 Pro'yu iki kez alıp garantiden iade etmiştim. Synapse düzgün çalışmadığı için kulaklık özellikleri aktif olmuyordu. Oysaki bayılmıştım ürüne. Şu anda durum nedir? Düzelttiler mi?

Gelince içinden gamedac çıktı mı diye geri dönüş yaparsın reis.

Merhaba görseldeki cihazdan mı bahsediyorsunuz? Bu çıktı cihazın kutusundan. İlk testlerim olumlu. Mikrofon sesi temiz iletiyor. Ses kalitesi de gayet iyi bence.

Not: Eski kulaklığım Arctis 1 Wireless.

20250603_225655.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba görseldeki cihazdan mı bahsediyorsunuz? Bu çıktı cihazın kutusundan. İlk testlerim olumlu. Mikrofon sesi temiz iletiyor. Ses kalitesi de gayet iyi bence.

Not: Eski kulaklığım Arctis 1 Wireless.

Eki Görüntüle 152443
Evet. Kulaklıktaki ses ayar çubuğu en yüksekte iken hiçbir ses kaynağı açık değilken dip ses geliyor mu? Duyulması zor olabilir kulaklığı normal açın ayar düğmesini en yüksek ses ayarına iktirin bilgisayarda bir şey çalmasın sadece dinleyin.

Evet. Kulaklıktaki ses ayar çubuğu en yüksekte iken hiçbir ses kaynağı açık değilken dip ses geliyor mu? Duyulması zor olabilir kulaklığı normal açın ayar düğmesini en yüksek ses ayarına iktirin bilgisayarda bir şey çalmasın sadece dinleyin.

Akşam 9.30 civarı deneyip yazacağım.

Benim yaptığım testlerde herhangi bir ses duymadım hocam.

Son düzenleme:
Olay 45 lirada değil ki, hala kargo ücreti almaları. Çoğu firma kendi sattığı ürünlere belirli fiyattan sonra kargo ücretsiz veriyor.
Dostum, fiyat araştırırsanız kargo ücreti eklenmiş hali hâlâ ucuzsa sıkıntı yok. Zaten bu, psikolojik bir satış stratejisi; kargo ücretsiz olayı. Ben kargo parasını ödememe rağmen ucuzsa burada bir sorun yok. Kargoyu ben ödüyorsam ve daha ucuza güvenilir bir satıcı varsa, tamam, haklısınız derim ama bu kadar takılınacak bir konu değil.

Uzun kullanım güncelleme: Birkaç gündür kulaklığı BT olarak kullanıyorum bunda ses çalmıyor iken dip ses var. Bilginize. Ama o 2.4GHz bant sunan ara alet olunca dip ses yoktu.

DÜZELTME : aşağıdaki ayar sonrası bir ses gelmediği sürece dip ses gelmiyor.
1749427346033.webp