Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Blaster X4 veya Blaster Z SE olabilir.SteelSeries Arctis Prime kulaklığımı besleyecek güzel ve ucuz yollu bir DAC/amfi, ses kartı veya sadece amfi öneriniz varsa yazabilir misiniz? Anakart yeterli gelmiyor. Şu an ki ses kartı: Realtek ALC892
Oyun oynamıyacaksanız iyi bir DAC modu olan Walkman'lardan olabilir, bu cihazları gecikme süresinin yüksek olmasından dolayı oyun için onermiyorum.
dewberry
Üstün
İkinci el? Blaster Z'ler 3k civarına bulunuyor, eski nesil ASUS Gaming'lerde var 1-3k arasına.Biraz ucuz yollu bildiğiniz var mı? Ben çok aradım ama bilgim olmadığı için bulamadım ve sadece amfi olsa da olur ses kartımın dac kısmı bana yetiyor biraz güç lazım![]()
rRGgg
Çalışkan
İkinci el alımda nelere dikkat etmem lazım dac/amfilerde ?İkinci el? Blaster Z'ler 3k civarına bulunuyor, eski nesil ASUS Gaming'lerde var 1-3k arasına.
Satan kişiye.İkinci el alımda nelere dikkat etmem lazım dac/amfilerde ?
rRGgg
Çalışkan
Hocam ona nasıl dikkat edicem
İçini göremem ya
dewberry
Üstün
+ Çıkışların sağlam, zorlanmamış olmasına. 200 Saat üzeri kullanım süresi varsa daha iyi olacaktır, ses karakteri oturmuş olacak çünkü.
Sahibinden hesabına, üslübüna ve verdiği doğru bilgi sayısına.
Abartı yorum yapanlardan uzak dur, 15 senelik ses kartına binlerce lira isteyenlerden uzak dur yeterli.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-