Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ExellionTR

Başarılı
Nova 5 Wireless kulaklığım ne olduysa kulaklığın yazılımını 2 gün önce güncelledikten sonra oldu. PC kapanıp açılınca ses gelmiyordu, yazılımı silip yükleyince düzeliyordu fakat az önce sil yükle yaptım, hiçbir şekilde ses alamıyorum. Bluetooth ile telefona bağladığımda ses geliyor, onda problem olmadı. Ne yapmalıyım, düzeltebileceğim bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz? Kulaklığı Kasım 2024'te Amazon'dan almıştım, garantisi devam ediyor.

Son düzenleme:
Windows ses ayarlarından SS GG seçili mi SS GG üzerinde Nova 5 seçili mi?
Evet.

Screenshot_2.webp

Screenshot_1.webp

Çözüm
SS gg uzerinden sıfırlanıyor olması gerek.

Yine olmazsa mobil uygulamadan sıfırlayın urunu dongle ile beraber.

Düzeltme: Dongle'ı da sıfırladım ( dongle üzerinde buton var mış hiç dikkat etmemişim ) ve tekrar bağladım, şu an ses geliyor. Bilgisayarı kapat aç yapıp tekrar deneyeceğim hocam. @8898

Son düzenleme:
Denedim, olmadı maalesef. BT ile ses geliyor telefondan fakat PC'den gelmiyor.

Şöyle yapalım, ürünü sıfırlayıp bilgisayardan tamamen kaldırın. SteelSeries GG uygulamasını topluca silin ve silmeden önce de silerken de dongle bilgisayardan sökülmüş olsun. SteelSeries GG'yi tekrar kurun sonra dongle'ı takın tekrar sıfırlanmış Nova 5'i bilgisayarla eşleştirin %99 ihtimalle çözülecek.

Evet kapat aç yaptım, bu sefer de 2.4 pairing mod deyip durdu, birkaç dakika böyle devam etti ve az önce kendi kendine bağlandı. Bu nasıl iştir anlamadım gitti. Ses de sanki yükselmiş gibi, normalde 40-50 seviyelerine çekerim, şu an ses 12 de ve çok yüksek ses geliyor.

Evet kapat aç yaptım, bu sefer de 2.4 pairing mod deyip durdu, birkaç dakika böyle devam etti ve az önce kendi kendine bağlandı. Bu nasıl iştir anlamadım gitti. Ses de sanki yükselmiş gibi, normalde 40-50 seviyelerine çekerim, şu an ses 12 de ve çok yüksek ses geliyor.
Nova 5 ile ilgili bircok kisinin sorununu cozdum umarım sizinki de cozulmustur.