Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ExellionTR

Başarılı
Nova 5 Wireless kulaklığım ne olduysa kulaklığın yazılımını 2 gün önce güncelledikten sonra oldu. PC kapanıp açılınca ses gelmiyordu, yazılımı silip yükleyince düzeliyordu fakat az önce sil yükle yaptım, hiçbir şekilde ses alamıyorum. Bluetooth ile telefona bağladığımda ses geliyor, onda problem olmadı. Ne yapmalıyım, düzeltebileceğim bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz? Kulaklığı Kasım 2024'te Amazon'dan almıştım, garantisi devam ediyor.

Son düzenleme:
Nova 5 ile ilgili bircok kisinin sorununu cozdum umarım sizinki de cozulmustur.

Hocam çok teşekkür ederim. O kervana ben de katıldım :). PC'yi kapat aç yaptım sorun olmadı. Umarım tekrarlamaz bu durumu. Emeğinize sağlık.

@8898 hocam aynı sorunu tekrar yaşıyorum. Satışa koydum kulaklığı günlerdir uğraştırıyor. Rog Pelta alacağım sanırım.

Son düzenleme:
@8898 hocam aynı sorunu tekrar yaşıyorum. Satışa koydum kulaklığı günlerdir uğraştırıyor. ROG Pelta alacağım sanırım.

Hocam o driver ile ilgili bir durum, kulaklıkla alakalı değil. Pelta guzel bir secenek ASUS son zamanlarda Armoury Crate'e daha cok onem vermeye basladı daha stabil oldu driverlar.

Hocam o driver ile ilgili bir durum, kulaklıkla alakalı değil. Pelta guzel bir secenek ASUS son zamanlarda Armoury Crate'e daha cok onem vermeye basladı daha stabil oldu driverlar.

Hocam kardeşim yaklaşık 2.5 aydır kullanıyor Pelta'yı, çok beğendi, Nova 5 ile de kıyaslamış direkt eledi Nova'yı. Konfor olarak ben de beğendim ama detaylı test edemedim. Yıllarca SS ürünlerini kullandım sorun yaşamadım ama bu durum beni çok soğuttu, yordu. Sorunsuz, böyle saçma şeylerle beni uğraştırmayacak tak çalıştır bir şey istiyorum.

@ExellionTR, pelta müzik olarak da guzel bir kulaklık. Yurt dışı ziyaretimde alabilirim malum bir tane de devlete alıyoruz.

Hocam şu kulaklığı sırf CS tarzı rekabetçi, konuşma gerektiren birkaç oyun için alıyorum. Müzik, film vs. amaçlı kullanmıyorum. Diğer işlerde hoparlör bana fazlasıyla yetiyor. CS veya PUBG'de de kulaklıksız olmuyor. Yurt dışına çıkma imkanım olsaydı ben de değerlendirirdim mutlaka.