SteelSeries Nova 7 vs Arctis 7+

Bütçe
6500-7000₺

darkinside

Uzman
Geçen günlerde açtığım konu sonucunda Nova 5 Wireless almayı kararlaştırdım. Cumartesi geldi, denedim, gayet güzel bir kulaklık fakat gözlük kullandığım için kulağıma tam oturmadı ve kulağımı ciddi manada acıtıyor. İade işlemini başlattım. Biraz daha bütçe koyup Nova 7 veya Arctis 7+'ya geçmeyi düşünüyorum. Nova 7 ile Nova 5 boyutları biraz yakın gibi geldi, kullanan var ise Nova 7 rahat mı yazabilir mi? Arctis 7+ kullanan arkadaşım var, rahat olduğunu söylüyor, boyutu da gayet büyük Nova 5'e göre. Bu söylediğim modeller dışına çıkmamayı düşünüyorum, farklı öneriniz var ise onları da gözden geçirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 7+ kullanıyorum. PS5, PC, telefon Type-C çıkışı olan her cihaz da sorunsuz çalışıyor. Özellikle PC ve PS5'te çok kullanıyorum. 3D özelliği gayet güzel çalışıyor PS5'te. Saatlerce kafada kalsa bile rahatsızlık vermiyor. Deneyimlerimden ötürü 7+ diyorum. Gg Client kendi uygulamasıyla ile de ses şiddeti çok arttırabiliyor PC'de. Şarjı çok iyi gidiyor. Mikrofon gizleme özelliği güzel, özellikle de beyaz rengini tavsiye ederim.

Arctis 7+ kullanıyorum. PS5, PC, telefon Type-C çıkışı olan her cihaz da sorunsuz çalışıyor. Özellikle PC ve PS5'te çok kullanıyorum. 3D özelliği gayet güzel çalışıyor PS5'te. Saatlerce kafada kalsa bile rahatsızlık vermiyor. Deneyimlerimden ötürü 7+ diyorum. Gg Client kendi uygulamasıyla ile de ses şiddeti çok arttırabiliyor PC'de. Şarjı çok iyi gidiyor. Mikrofon gizleme özelliği güzel, özellikle de beyaz rengini tavsiye ederim.

Telefona Bluetooth ile bağlanma özelliği olmadığı için Nova 7'yi düşündüm yoksa direkt olarak Arctis 7+ alacaktım zaten. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hala karar veremedim.

Telefona Bluetooth ile bağlanma özelliği olmadığı için Nova 7'yi düşündüm yoksa direkt olarak Arctis 7+ alacaktım zaten. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hala karar veremedim.

Rica ederim. Ama dongle ile, telefonda da kullanabiliyorsunuz. Ben bazen dongle takıp, tablette de kullanıyorum. Tabii Bluetooth olmaması eksilerinden diyebiliriz. Ama telefonda kullanacaksanız özellikle, daha iyi alternatifler olabilir. Birazdan yorumlarlar arkadaşlar.

iPhone kullandığım için uyumlu olmadı Dongle'ın ucu telefonda o kadar kullanmıyorum zaten çok da mühim değil fakat Nova 7'de dip ses sorunu olduğunu ve pedlerinin rahat olmadığını okudum farklı forumlarda. Arctis 7+ alıp geçeceğim gibi Nova serisinde genel bir sorun galiba bu kulaklık pedleri.

Onunda çözümü basit ben 7+ alacağım dersen, minik bir aparat ile iPhone modellerinde de kullanabilirsin. Senin cihaz lightning çıkışlı anladığım kadarıyla.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-30 202900.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-30 202900.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 5

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt