Batu07

Uzman
Arkadaşlar merhaba elimde Nova Pro kablosuz modeli var. 1 tane pilinde +15 saat kullanım süresi alabiliyorken diğerinde sadece 4-5 saatte bitiyor. Ben de yedek pil almak istiyorum ama orijinali sanırım Türkiye de satılmıyor. Aynı ürünü kullanıp da ben şu pili aldım çalışıyor sorun yok diyen var mı? Yahut bunu al sorun yaşamazsın dediğiniz pil var mıdır?
Garantiye de yazdım devam ediyor garantisi oradan sonuç gelirse ona göre hareket edeceğim ama zannetmiyorum. 1 yıldan fazla garantisi devam ediyor.

Arkadaşlar merhaba elimde Nova Pro kablosuz modeli var. 1 tane pilinde +15 saat kullanım süresi alabiliyorken diğerinde sadece 4-5 saatte bitiyor. Ben de yedek pil almak istiyorum ama orijinali sanırım Türkiye de satılmıyor. Aynı ürünü kullanıp da ben şu pili aldım çalışıyor sorun yok diyen var mı? Yahut bunu al sorun yaşamazsın dediğiniz pil var mıdır?
Garantiye de yazdım devam ediyor garantisi oradan sonuç gelirse ona göre hareket edeceğim ama zannetmiyorum. 1 yıldan fazla garantisi devam ediyor.
  • Nova Pro kablosuz modeli için yedek pil almak istiyorsanız, aynı modelin orijinal yedek pilini almaya çalışın. Ancak, Türkiye'de bulamıyorsanız, uluslararası e-ticaret sitelerinde arama yapabilirsiniz (örneğin Amazon, eBay).
  • Alternatif olarak, benzer özellikte ve uyumlu bir pil bulmanız mümkün olabilir. Genelde kullanıcılar, "18500" veya "18650" tipindeki lityum iyon pillerin uyumlu olduğunu belirtmektedir; ancak, mutlaka pilin boyutunu kontrol edin.
  • Geri dönüşüm paketine eklenen pillerden bazıları uyumlu olabilir. Fakat üçüncü parti piller alırken dikkatli olun; uyumlu mu olduğuna dair kullanıcı yorumlarını okuyun.
  • Öncelikle, mevcut pilin tüm bağlantı noktalarını kontrol edin. Geçici bir sorun olabilir; pilin düzgün bir şekilde oturduğundan emin olun.
  • Garantiniz devam ettiği için, yetkili servisten destek almanız önerilir. Belki de pilin arızalı olduğu tespit edilirse, ücretsiz olarak değişim yapabilirler.
  • Yedek pil veya üçüncü parti alternatiflerle ilgili deneyim paylaşımı yapan çevrim içi forumları araştırabilirsiniz.

Bu adımları izleyerek uygun bir çözüm bulabilirsiniz.