Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Prime daha iyi. Rival 3 kronik sorunlu diye hatırlıyorum.Steelseries Rival 3 bu fiyatlara düşüyor gaming gecesinde.
Prime daha iyi. Rival 3 kronik sorunlu diye hatırlıyorum.Steelseries Rival 3 bu fiyatlara düşüyor gaming gecesinde.
Pazarama'da 150 TL kupon var yeni üyelere özel. Kaçırmayın derim. Düz Prime modeli fiyatına Plus.![]()
@pecer şatlab hocam sen mouse alacaktın, kaçırma derim. Çok iyi model. M3'ü de tokatlar.
Hayır. V3 daha iyi.
Tarama hızı olarak prime+ daha iyi fakat altındaki ekran tiz sorunu var kulaklık takıyorsan al takmıyorsan alma rahatsız eder.
altına ekran niye koyarsın ki? ilginç gerçektenTarama hızı olarak prime+ daha iyi fakat altındaki ekran tiz sorunu var kulaklık takıyorsan al takmıyorsan alma rahatsız eder.
E-Spor mouseu olduğu için turnuvalarda tercih edileceği düşünülerek tasarlanmış, driver yükleyemezsin çünkü hile algılarlar oradan dpi ve ince ayar yapmana yarıyor.
o zaman bana göre değil. 720'den memnunum yaE-Spor mouseu olduğu için turnuvalarda tercih edileceği düşünülerek tasarlanmış, driver yükleyemezsin çünkü hile algılarlar oradan dpi ve ince ayar yapmana yarıyor.