Bütçe
1300TL

EMR_CAN

Uzman
Hepsiburada ve Trendyol'da satılan şu iki fareden hangisini almalıyım? SS Prime modeli, SS Prime Plus'tan 350 TL daha pahalı. Aralarindaki fark, Prime Plus modelinde arkasında ekran olması ve LoD sensörü olmasıdır. İnternette Plus modelinde ekrandan veya LoD sensöründen gelen bir ses olduğu yazıyor.

Ekran benim için önemsiz ama bu LoD sensorü mouse, performansında etkili olur mu? 350 TL fark ile Plus modeli yerine düz modelini mi almalıyım? Plus modelinde kronik bir sorun teşhir ürünü falan mı düşünmedim değil. Sizce hangisini alayım?

Prime:

Prime Plus:

Son düzenleyen: Moderatör:
RTINGS, Prime Plus'ta LoD değerinin SteelSeries'in dediğine göre 0.5mm'e kadar düşebildiğini iddiasını belirtmiş fakat test etmemişler.

1755302385075.webp

Çok da önemli bir mevzu değil bence. 1.2mm fazlasıyla ideal bir LoD mesafesi.

Outdated ürünlere bulaşmayın.

Shape olarak kendinize en yakın hissettiğiniz ürünü alabilirsiniz, detaylı shape karşılaştırması için EloShapes'e bakabilirsiniz.

Prime+ kullanıyorum. Ekranı kulağımın dibine yaklaştırmadıkça ses gelmiyor. DPI tuşu istiyorsan Prime+ öneririm.

Steelseries'in Sonar muhabbetine de deli oldum ayrıca. Sürekli olarak kendine alıyor ses çıkışını.
1 yıl önce Razer Cobra kullanıyordum onun uygulaması çok daha sadeydi.

Outdated ürünlere bulaşmayın.

Shape olarak kendinize en yakın hissettiğiniz ürünü alabilirsiniz, detaylı shape karşılaştırması için EloShapes'e bakabilirsiniz.
Bu markayı ilk defa gördüm ve çok şaşırdım, iyiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör: