Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Yakın zamanda yeni bir fare almayı düşünüyorum ve galiba bu fare Steelseries olacak. Genellikle gaming amaçlı kullanılacak. Hangisini önerirsiniz?

SS Prime ikisi arasından tercihim olur ama tam bütçeniz nedir?
Tutuş şekliniz ve el boyutlarınız nedir? Bunları bilmeden yorum yapmamız zor.

Prime kullanıyorum, şiddetle öneriyorum (döverek önerilir). :thumbsup:
Allah nazalardan saklasın ama hayatımda gördüğüm en iyi fare sağlamlık konusunda. Asla elinizde kalırım hissi vermeyen ürünlerden.

SS Prime ikisi arasından tercihim olur ama tam bütçeniz nedir?
Tutuş şekliniz ve el boyutlarınız nedir? Bunları bilmeden yorum yapmamız zor.
Şu an için bir bütçe belirleyemedim çünkü faremin durumu belli olmadı (serviste) ama 1000-1500 liralara çıkabilirim ki bu yüzden bu iki model arasında kaldım. Tutuş şeklim palm grip denilebilir, elim biraz büyük SS Prime elime güzel oturuyordu, arkadaşımda denemiştim. İkisi arasında Prime modeli çok daha iyi bir model.

İkisi arasında Prime modeli çok daha iyi bir model.
FPS Oyunları için Prime öneriliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

1200 Civarı piyasası vardı. Bu modelde aklımda hocam. Sensör ve alt kısmı farklıydı galiba Prime ile.

Prime kullanıyorum, şiddetle öneriyorum (döverek önerilir). :thumbsup:
Allah nazalardan saklasın ama hayatımda gördüğüm en iyi fare sağlamlık konusunda. Asla elinizde kalırım hissi vermeyen ürünlerden.
Peki çift tıklama vs. gibi bir durum oldu mu?

Şu an için bir bütçe belirleyemedim çünkü faremin durumu belli olmadı (serviste) ama 1000-1500 liralara çıkabilirim ki bu yüzden bu iki model arasında kaldım. Tutuş şeklim palm grip denilebilir, elim biraz büyük SS Prime elime güzel oturuyordu, arkadaşımda denemiştim. İkisi arasında Prime modeli çok daha iyi bir model.

FPS Oyunları için Prime öneriliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

1200 Civarı piyasası vardı. Bu modelde aklımda hocam. Sensör ve alt kısmı farklıydı galiba Prime ile.

Prime Plus daha ucuz Prime'dan.

Hayır olmadı. Bayağıdır bende, bu arada nereden baksan 2 sene oldu. Ben kendi hatamdan dolayı 2-3 kere koltuktan düşürdüm yere o kadar hafif ki kablodan etkileniyor. Aklım ermiyor hala bu teknolojiye. Yani kabloya dokunuyorum, istemeden fare kendi hareket ediyor. Gavur yapar Türk bakar hesabı. :D

Doğum gününüzü kutlarım bu arada. :yaşpasta::heyyo:

Son düzenleme: