Merhaba arkadaşlar,
Fare imlecimle ilgili yıllardır çözemediğim bir sorun var ve artık dayanamaz hale geldi. Belki sizin başınıza gelmiştir veya çözümünü biliyorsunuzdur.
Sorun: Fare imlecim sürekli titreyip duruyor. Özellikle yazı yazarken, metin düzenlerken ve oyun oynarken çok sinir bozucu oluyor. Normal bir durum değil, artık dayanılmaz seviyede.
Şu ana kadar yaptıklarım:
SONUÇ: Hiçbir şey işe yaramadı, sorun yıllardır aynı şekilde devam ediyor.
Sistem ve donanım bilgilerim:
Bu kadar şey denedim ama hala çözüm bulamadım. Aynı sorunu yaşayan veya çözüm bilen var mı? Artık ne yapacağımı bilmiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!
Çeşitli örnek videolarım mevcuk ancak platfom kabul etmiyor sanırım. 2 Günlük link vermek zorundayım.
Fare imlecimle ilgili yıllardır çözemediğim bir sorun var ve artık dayanamaz hale geldi. Belki sizin başınıza gelmiştir veya çözümünü biliyorsunuzdur.
Sorun: Fare imlecim sürekli titreyip duruyor. Özellikle yazı yazarken, metin düzenlerken ve oyun oynarken çok sinir bozucu oluyor. Normal bir durum değil, artık dayanılmaz seviyede.
Şu ana kadar yaptıklarım:
- Fare sensörünü temizledim, toz falan yok.
- Sürücüleri güncelledim, hepsi güncel.
- bilgisayarı defalarca formatladım
- Farklı USB portlarında onlarca kez denedim.
- bilgisayarımı tamamen yeniledim
- Mouse pad ve Farklı kumaş veya türlü zeminler.
- Şaştığımdan ve iyi olacağını düşündüğüm için SteelSeries QCK markalı mouse padi de aldım.
SONUÇ: Hiçbir şey işe yaramadı, sorun yıllardır aynı şekilde devam ediyor.
Sistem ve donanım bilgilerim:
- İşletim Sistemi: [WINDOWS 10 PRO]
- Fare Modeli: [SteelSeries Rival 3]
- Bağlantı: [USB]
Bu kadar şey denedim ama hala çözüm bulamadım. Aynı sorunu yaşayan veya çözüm bilen var mı? Artık ne yapacağımı bilmiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!
Çeşitli örnek videolarım mevcuk ancak platfom kabul etmiyor sanırım. 2 Günlük link vermek zorundayım.