fidelcastro

Uzman
Merhaba. Elimde bu mousepad var ve bunu 4 sene önce Letgo üzerinden birinden almıştım. Faturası ve kutusu ile 4-5 kez yıkamak zorunda kaldım. Hala taş gibi ama Reddit'te bir forumda SteelSeries QCK modellerinin çok çakmalarının olduğunu özellikle Amazon'da çok gezdiğini söylemişlerdi. Kafam takıldı 2. el aldığımdaki çocuk da Amazon'dan almıştı. Faturası duruyordu. Bunun çakma olduğunu nasıl anlarım? Yıkamadan dolayı logosu biraz söküldü ve mousepadin arkasındaki hologramlı logolarda var. Dikişleri de çok sağlam gibi.

Birkaç defa denk gelmiştim sahte olanlarda logo mouse pad ile aynı dokuda gibi oluyordu boyanmış gibi. Dikişleri de çok ince oluyordu. Sizinkinin fake olacağını sanmam. Alt kauçuk malzeme çürüyor gibi oluyordu. Logonun soyulması da normaldir 4 yıllık bir ürün için. Kalitesinden bile anlardınız. 2 seneye yakındır 5XL RGB kullanıyorum bana mısın demedi.

Birkaç defa denk gelmiştim sahte olanlarda logo mouse pad ile aynı dokuda gibi oluyordu boyanmış gibi. Dikişleri de çok ince oluyordu. Sizinkinin fake olacağını sanmam. Alt kauçuk malzeme çürüyor gibi oluyordu. Logonun soyulması da normaldir 4 yıllık bir ürün için. Kalitesinden bile anlardınız. 2 seneye yakındır 5XL RGB kullanıyorum bana mısın demedi.
Logosu beyaz yapıştırma hocam altta söküldü ama izleri duruyor şu şekilde
1766234807846.webp