Catexe

Başarılı
Merhaba, bugün itibarıyla SteelSeries QCK Performance Speed aldım. SteelSeries'in geçen sene Mart ayında tanıttığı bir mouse pad. Çok ince örülmüş, hızlı bir pad. Ondan önce QCK Edge kullanıyordum; dikiş arası boşluklar fazla olduğu için kontrollü mouse pad'i, skate'imi 4 aylık bir Xraypad Jade (Full skates) G PRO X2 Superlight ile kullanıyorum.

Yeni pad'de kullanırken bir şey fark ettim; fareyi biraz baskı uygulayınca, bildiğiniz altında taş varmış gibi takılma yapıyordu. Fareyi bastırarak çevirdim ve kulağıma götürdüğümde statik elektrik çarptı. Üstüne bant yapıştırdım, sürtünme sorunu gitti. Şimdi sorum şu: Hangi skate'zi almalıyım, statik elektriklenme yapmayacak? Aklımda Esptiger Ice V2 var ama emin değilim. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse ile tam uyumlu skatez al. Benim önerim eğer iade edebiliyorsan da QCK yı iade et çünkü fiyatını hak etmeyen bir ürün.

Mouse ile tam uyumlu skatez al. Benim önerim eğer iade edebiliyorsan da QCK'yı iade et çünkü fiyatını hak etmeyen bir ürün.

11 Ağustosa kadar iade hakkım var. Evet, fiyatını tam hak etmiyor ama bu serinin biraz fanatiğiyim diyebilirim. Evet, mantıklı değil; her neyse, Esptiger Ice V2 alacağım 500 TL'ye. onunla da çözülmez ise iade edeceğim. Skatez önerisine açığım.