Makine Çeviri Steins;Gate (Steam) Türkçe Çeviri

Hocam galiba animesi var mış, onu hiç izlemeden oynanır mı? Veya Doki Doki tarzı bir şey mi?
Evet izlemeden oynanabilir zaten ilk olarak visual novel oyunu olarak piyasaya çıktı sonradan anime olarak yayınlandı. Oyunda, animeden daha fazla içerik var farklı sonlar vs.

Evet izlemeden oynanabilir zaten ilk olarak Visual novel oyunu olarak piyasaya çıktı sonradan anime olarak yayınlandı. Oyunda, animeden daha fazla içerik var farklı sonlar vs.

Hocam peki psikolojik korku falan var mı? Doki Doki gibi "yaa balııım" deyip ertesi gün bıçakla kendini kesmesin biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steins gate in Elite i de sayarsak 4 vnsi olduğunu belirteyim.

Selamünaleyküm yama hakkında bir sorunum var. Öncelikle yıllardır yamasını beklediğim bu oyunun yamasını yaptığın için teşekkürler. Her ne kadar makine çevirisi olsa da ekipsiz kendi başına yine bir başarıdır. Başarılarının devamını diliyorum.

Sorunuma gelecek olursak aslında tam olarak ne olduğunu anlayamadığım bir hata. Yani bilgisayarda çoğu klavye tuşu işlevsiz kalıyor veya yapsan bile işe yaramıyor. Diyalog yüklenmiyor, config ve backlog gibi bölümler açılmıyor save ve load dahil. Alt+tab ve Alt+F4 işlevsiz Win tuşu işlevsiz yani çıkmamın hiç bir yolu yok. Win+Tab ile yeni masaüstü açıp oyunu 2.masaüstüne atıp steamdan kapatmak dışında. Şimdilik tek yol bu gibi PC'yi kapatıp açmak dışında.

Bu sorunun olduğu 2 yer tespit edebildim.

Birincisi Bölüm Interpreter Rendezvous'un 8/1 günüde Kurisu'nun aramasını cevapladığım senaryoda Yanabayashi Tapınağı'da Kurisu ile IBN5100 taşımaya başladıktan hemen sonra Okabe "You're a noisy one" dedikten sonraki Kurisu'nun diyaloğu yüklenmiyor ve o hata oluyor.

Bir diğeri yine aynı bölüm aynı günde fakat bu sefer Kurisu'nun aramasını cevaplamadığım senaryoda Luka ile birlikte IBN5100'ü taşımayı denerken Okabe "Tch, bekeldğimden hızlı pes etti." düşüncesinden sonra yine aynı hata oluyor.

Başta sorunun oyunda bilgisayarımda ve Committee of Zero'nun yamasında olduğunu düşündüm ama teker teker eledim ve en sonunda Türkçe yama da sıkındı olduğunu anladım. Benim gibi başka sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama bunun her halükarda düzeltilmesi iyi olur ve iyi günler diliyorum.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Hata olan yerleri bu şekilde detaylıca açıklamana da ayrıca teşekkür ederim. Bu akşam aynı sorunu yaşamaya çalışacağım sorunu tam olarak yaşamaya çalışacağım. Muhtemelen oyun motorunun verdiği karakter limitine takılıyor. Tekrardan metinlerde optimize yaparak bu sorunu çözebilirim diye düşünüyorum.

Bunun dışında sana birkaç sorum var. Hatayı net olarak anlamak için soruyorum.

1) Oyunu ileri sararken yaşadığın bir sorun mu? Yoksa normal diyalogları okurken, ilerletirken bu sorunla mı karşılaştın?
2) Oyunu oynamaya devam edebiliyor musun? Yoksa oyun da bu kısmı geçip devam edemiyor musun?
3) Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsun? 1920x1080 mi?
4) Eğer oyuna devam edemiyor ve takılıp kaldıysan şimdilik ben tekrar düzeltene kadar pencereli ekranda bölümü ileri sarmadan yavaşça geçmeyi deneyebilir misin? Eğer bölümü geçip ilerlediysen sorun yok zaten ben düzeltmeyi deneyip yamayı güncelleyeceğim.

Bu sorularıma cevap verirsen çok sevinirim.

-----------------
10 Mayıs 2025 - Güncellemesi
Bilinen çökme hataları giderildi. Raporlanmayan ancak çökme ihtimalini azaltan iyileştirmeler yapıldı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…