Benim için bu bir sorun değil Annem ve babam gerekmedikçe odaya asla girmiyor. Girerken de çoğunlukla kapıyı çalıyor. En kötü kapıyı kilitlerim, sorun kalmaz
Ben oynamış biri olarak gooner bait olarak söylenebilir mi bilemiyorum Elden Ring'den sonra geçme fırsatım oldu soulsçu iseniz oynayın ederim çünkü biraz kolayımsı ve keyifli oyun açıkçası oyunu nasıl görürseniz öyle devam eder. Hikaye bazına gelecek olursak soulsa göre iyi bir hikayesi var bence.
Ben oynamış biri olarak gooner bait olarak söylenebilir mi bilemiyorum Elden Ring'den sonra geçme fırsatım oldu soulsçu iseniz oynayın ederim çünkü biraz kolayımsı ve keyifli oyun açıkçası oyunu nasıl görürseniz öyle devam eder. Hikaye bazına gelecek olursak soulsa göre iyi bir hikayesi var bence.
Elden Ring oynamadım bu arada, onu söyleyeyim. Fakat Stellar Blade'i en kolay zorlukta oynadığım halde 2 tane boss'u 3-4 deneme ile geçebildim. Gerçekten çoğu Souls-Like oyun iyi bir hafıza istiyormuş. Birkaç deneme ile düşmanın hareketlerini analiz edip ona göre hazırlanmak gerekiyormuş.
Elden Ring oynamadım bu arada, onu söyleyeyim. Fakat stellar Blade'i en kolay zorlukta oynadığım halde 2 tane Boss'u 3-4 deneme ile geçebildim. Gerçekten çoğu souls-like oyun iyi bir hafıza istiyormuş. Birkaç deneme ile düşmanın hareketlerini analiz edip ona göre hazırlanmak gerekiyormuş.
Hayır sadece gooner bait bir oyun değil, savaş sistemi, boss savaşları ve müzikleri gayet iyi oyunun. Ancak yine de fiyatını hak eden bir yapım değil bana kalırsa, çünkü saydığım bu üç şey dışında oyun elle tutulur hiçbir şey sunmuyor.