Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

Stellar Blade hakkında bazı yorumlarda "Bu oyun gooner bait" gibi ibareler geçiyor. Sizce bu oyun gerçekten tamamen gooner bait bir oyun mu?

Merhaba arkadaşlar,

Stellar Blade hakkında bazı yorumlarda "bu oyun gooner bait" gibi ibareler geçiyor. Sizce bu oyun gerçekten tamamen gooner bait bir oyun mu?

Ben oynamış biri olarak gooner bait olarak söylenebilir mi bilemiyorum Elden Ring'den sonra geçme fırsatım oldu soulsçu iseniz oynayın ederim çünkü biraz kolayımsı ve keyifli oyun açıkçası oyunu nasıl görürseniz öyle devam eder. Hikaye bazına gelecek olursak soulsa göre iyi bir hikayesi var bence.

Ben oynamış biri olarak gooner bait olarak söylenebilir mi bilemiyorum Elden Ring'den sonra geçme fırsatım oldu soulsçu iseniz oynayın ederim çünkü biraz kolayımsı ve keyifli oyun açıkçası oyunu nasıl görürseniz öyle devam eder. Hikaye bazına gelecek olursak soulsa göre iyi bir hikayesi var bence.
Oyunda hali hazırda 5.5 saati geride bıraktım :)

Elden Ring oynamadım bu arada, onu söyleyeyim. Fakat Stellar Blade'i en kolay zorlukta oynadığım halde 2 tane boss'u 3-4 deneme ile geçebildim. Gerçekten çoğu Souls-Like oyun iyi bir hafıza istiyormuş. Birkaç deneme ile düşmanın hareketlerini analiz edip ona göre hazırlanmak gerekiyormuş.

Oyunda halihazırda 5.5 saati geride bıraktım :)

Elden Ring oynamadım bu arada, onu söyleyeyim. Fakat stellar Blade'i en kolay zorlukta oynadığım halde 2 tane Boss'u 3-4 deneme ile geçebildim. Gerçekten çoğu souls-like oyun iyi bir hafıza istiyormuş. Birkaç deneme ile düşmanın hareketlerini analiz edip ona göre hazırlanmak gerekiyormuş.

Vallahi hocam Elden Ring ve Sekiro'dan sonra çocuk oyuncağı gibi geldi bilmiyorum ama gamepadden oynamıyosanız kesinlikle gamepadden oynayın.

Vallahi hocam Elden Ring ve Sekiro'dan sonra çocuk oyuncağı gibi geldi bilmiyorum ama Gamepad ile oynamıyorsanız kesinlikle Gamepad ile oynayın.
Gamepad var bende fakat Gamepad kullanmayı pek sevmediğim için klavye ve fare ile oynadım. Ancak Gamepad çok fark ettiriyorsa Gamepad kullanacağım.

Hayır sadece gooner bait bir oyun değil, savaş sistemi, boss savaşları ve müzikleri gayet iyi oyunun. Ancak yine de fiyatını hak eden bir yapım değil bana kalırsa, çünkü saydığım bu üç şey dışında oyun elle tutulur hiçbir şey sunmuyor.