Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki ay Steam üzerinden Stellar Blade almayı düşünüyorum. Oyunun düz sürümü 60 dolar, Complete Edition ise 80 dolar.

Şu anda Steam hesabımda 11.40 dolar, banka hesabımda ise 700 TL para mevcut. Geçen hafta bir bilgisayarcıya elimdeki eski bilgisayar parçalarını satmak için verdim, fiyat vermesini bekliyorum. Eğer istediğim seviyede fiyata satabilirsem Complete Edition almayı düşünüyorum fakat istediğim fiyatın altında satılma ihtimali var. İstediğim fiyattan satamazsam mecburen standart sürümü almam gerekecek.

Sizce Stellar Blade, düz sürüm olarak oynanır mı? Yoksa alınacaksa Complete Edition mı alınmalı? DLC'ler sonradan da alınabiliyor diye biliyorum.

Complete edition güzel. Çok hot kıyafetler vardı. 😋

Ben standart almıştım Complete almadıgıma pişmanım. Paranız varsa Complete alın.

Oyuna dün başladım hocam bu arada Haziran'dan beri kütüphanemde duruyor anca fırsat buldum. Şimdiden 5 saate ulaştım oyun çok çok güzel.

Complete edition güzel. Çok hot kıyafetler vardı. 😋
Mesala diyelim oyun indirime girdi Complete paketini almak istesem tam fiyat mı ödücem?

Complete Edition güzel. Çok hot kıyafetler vardı. 😋
Ben standart almıştım Complete almadığıma pişmanım. Paranız varsa Complete alın.

Oyuna dün başladım hocam bu arada Haziran'dan beri kütüphanemde duruyor anca fırsat buldum. Şimdiden 5 saate ulaştım oyun çok çok güzel.
O halde parayı biriktirip Complete alacağız artık, yapacak bir şey yok :)

Güncelleme: Stellar Blade Complete Edition'ı aldım :) Bilgisayarcı verdiğim parçalar için tam istediğim bir fiyatı teklif etti, hiç düşünmeden sattım. Sonra da bankadaki paramı da ekleyip oyunu aldım :)

Son düzenleme:
O halde parayı biriktirip Complete alacağız artık, yapacak bir şey yok :)

Güncelleme: Stellar Blade Complete Edition'ı aldım :) bilgisayarcı verdiğim parçalar için tam istediğim bir fiyatı teklif etti, hiç düşünmeden sattım. Sonra da bankadaki paramı da ekleyip oyunu aldım :)

İyi oyunlar dilerim. Ben oyuna 1 hafta ara verdim hızlı bitirmemek için. 3-4 günde 16 saate ulaştım. Oyun efsane cidden.
60 doları kesinlikle hak ediyor.

1756494555500.webp