Stereo 3.5mm Birleştirici Kablo Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NanoMetre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 378
  • Etiketler Etiketler
    kablo
Bütçe
100

NanoMetre

Yetkin
Selam, arkadaşlar adını tam bilmediğim için başlık yanlış da olmuş olabilir. Bana bu fotoğraftakinin tersi yani tek stereo giriş iki dişi tos çıkışlı (daha fazla da olabilir) 3.5 mm olan bir kablo önerebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1715530248758.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 70
Dediğinizi anlamadım size ne için lazım? Ne istediğinizi anlamak için ona göre öneri yapalım.
Bir örnek kablo buldum:

İki ayrı hoparlörü tek speaker/hoparlör bağlayacağım. Önceki kablo kayboldu maalesef.

Galiba linkteki işinizi görür.

Resimdeki 3,5mm to RCA Streo kablo.

Bunların erkek/dişi durumuna da dikkat edin.

Son düzenleme:
Giriş 3 çizgi, universal diyor ama çıkışların ikisinden de ses çıkışı sağlar mı acaba?

Bunların erkek/dişi durumuna da dikkat edin.
https://app.hb.biz/qOSWVDjNNsTT
Bundan mı alsam daha iyi olur?
Bir de bunu buldum ama fazla uzun.

Son düzenleme:
İkinci atılan ise kulaklık çoklayıcı. Elbette performansı bağlı olan cihazın çıkış gücüne göre değişir. Deneme şansım olmadı.
TRS konektör aldım. Gelince bakacağım, elimde bir dönüştürücü daha var eğer olursa ikisi için de kullanırım. Teşekkürler.

Ürün geldi. Başta kablo sorunlu sandım ama sorun iki çıkıştan ses vermemesi yani biri ses veriyor diğeri mikrofon. Ben mi ayarlayamadım? Anlamadım ama mikrofon tarafından ses alamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…