Selam, arkadaşlar adını tam bilmediğim için başlık yanlış da olmuş olabilir. Bana bu fotoğraftakinin tersi yani tek stereo giriş iki dişi tos çıkışlı (daha fazla da olabilir) 3.5 mm olan bir kablo önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 100
Teşekkürler ama onu örnek olarak paylaşmıştım.
Onda iki giriş var. Bana tek giriş, iki çıkış lazım. (Yanlış yazmıyorumdur umarım) Yani bundan 2 tane (veya daha fazla)Bana bu fotoğraftakinin tersi yani tek stereo giriş iki dişi tos çıkışlı (daha fazla da olabilir) 3.5 mm
diğerinden tek lazım.
Dosya Ekleri
Teşekkürler ama onu örnek olarak paylaşmıştım.
Onda iki giriş var. Bana tek giriş, iki çıkış lazım. (yanlış yazmıyorumdur umarım) Yani bundan 2 tane (veya daha fazla)
Eki Görüntüle 45836
Diğerinden tek lazım.
Dediğinizi anlamadım size ne için lazım? Ne istediğinizi anlamak için ona göre öneri yapalım.
Bir örnek kablo buldum:Dediğinizi anlamadım size ne için lazım? Ne istediğinizi anlamak için ona göre öneri yapalım.
İki ayrı hoparlörü tek speaker/hoparlör bağlayacağım. Önceki kablo kayboldu maalesef.
Galiba linkteki işinizi görür.
ty.gl
Bunların erkek/dişi durumuna da dikkat edin.
Streak Aux 3.5mm Jack Ses Adaptör Mikrofon Kulaklık Çevirici Kablo - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Streak Aux 3.5mm Jack Ses Adaptör Mikrofon Kulaklık Çevirici Kablo - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Resimdeki 3,5mm to RCA Streo kablo.
Bunların erkek/dişi durumuna da dikkat edin.
Son düzenleme:
Giriş 3 çizgi, universal diyor ama çıkışların ikisinden de ses çıkışı sağlar mı acaba?Galiba linkteki işinizi görür.
![]()
Streak Aux 3.5mm Jack Ses Adaptör Mikrofon Kulaklık Çevirici Kablo - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Streak Aux 3.5mm Jack Ses Adaptör Mikrofon Kulaklık Çevirici Kablo - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Resimdeki 3,5mm to RCA Streo kablo.
Bundan mı alsam daha iyi olur?Bunların erkek/dişi durumuna da dikkat edin.
https://app.hb.biz/qOSWVDjNNsTT
Bir de bunu buldum ama fazla uzun.
Son düzenleme:
İkinci atılan ise kulaklık çoklayıcı. Elbette performansı bağlı olan cihazın çıkış gücüne göre değişir. Deneme şansım olmadı.
TRS konektör aldım. Gelince bakacağım, elimde bir dönüştürücü daha var eğer olursa ikisi için de kullanırım. Teşekkürler.İkinci atılan ise kulaklık çoklayıcı. Elbette performansı bağlı olan cihazın çıkış gücüne göre değişir. Deneme şansım olmadı.
Ürün geldi. Başta kablo sorunlu sandım ama sorun iki çıkıştan ses vermemesi yani biri ses veriyor diğeri mikrofon. Ben mi ayarlayamadım? Anlamadım ama mikrofon tarafından ses alamıyorum.
Son düzenleme: