Merhaba, malum yaza giriyoruz. Oyun oynamak istiyorum. Sistemim high-end, Türkçe destekli olursa iyi olur, olmazsa yaması olan bir oyun olsun. Game Pass'im var. Epic indirimlerinden belki bir şey alabilirim. Hikayeli, grafikleri iyi, AAA bir oyun arıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
KCD 1-2'ye bak. 10 numara oyun. Bütçen varsa yeni çıkan Gothic 1 Remake'e de bakabilirsin. Türkçe yaması var.
Cyberpunk 2077.
Daffy Duck
Üstün
Uncharted: A Thief's End.
1'e katlanamıyorum, 2'den başlasam bir şey kaybeder miyim?KCD 1-2'ye bak. 10 numara oyun. Bütçen varsa yeni çıkan Gothic 1 Remake'e de bakabilirsin. Türkçe yaması var.
Halihazırda oynuyorum fakat hikayede kırılma yaşandıktan sonra saldım, çok uzun soluklu bir oyun
Son düzenleyen: Moderatör:
HayaletSürücü
Uzman
Atomic Heart.
High on Life 1-2
Lords of the Fallen.
High on Life 1-2
Lords of the Fallen.
Reelsi azalt. Hikayeli oyun işte ve gayet olması gerektiği gibi yoğun.Halihazırda oynuyorum fakat hikayede kırılma yaşandıktan sonra saldım, çok uzun soluklu bir oyun
dvsvroowvwc18347
Çalışkan
Pragmata, çok güzel oyun. Mass effect 2, eğer eski olsun sorun olmaz diyorsan.
Unlishimaide
Becerikli
6 aydır, faydasını görüyorum.
Instagram kullanmıyorum uzun solukludan kastığım çok fazla diyalog var. Çizgisel ilerleyen bir oyun arıyorum. Tlou gibi God of War gibi. Anlatabilmişimdir umarım.Reelsi azalt. Hikayeli oyun işte ve gayet olması gerektiği gibi yoğun.