Sadettin Saran, talep doğrultusunda pazartesi ve perşembe imza atma şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Detaylar
Kim cevapladı?Furkan9600
Uzman
Oley oley Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanı Sadettin Saran.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun şerefine 2 şerit çekersin artık başkanım. 
Omerta Silenzio
Başarılı
Ben önceki konuda da demiştim serbest kalacak diye. Bu ülkede parayla adalet satın alınabiliyor. Neyse başkan sağlam bol lineların olsun.
Adamın bu duruma getirilmesi saçmayken bir de parayla çıktı diyorlar. Ulan zaten dava siyasiydi. Komikleşmeyin.
yusufumm07
Üstün
Yav arkadaş, ne kadar meraklısı var. Adamı Escobar ilan edecekler. Arabasında 3 kilo pudra şekeriyle yakalanan vekile bir şey olmadı; olayı nasıl lanse ediyorlar. Bu ülkeye kimler sokuyor bu çöpü?
Görkem Say
Üstün
Bu adamın istifa etmesini veya içeri gireceğini söyleyen medyadaki kişilere bakın, ne olduğunu anlarsınız zaten. Neredeyse hepsi FETÖ ve AKP yalakası adamlar. Adama resmen itibar suikasti yapıldı. Kullandığı bile kesin değilken insanlar ağzını gere gere dalga geçti; bakıyorum hâlâ devam ediyor. Düşmez kalkmaz bir Allah var. Yarın aynı duruma düşünce, birilerinin suçsuzluğunuza inanması için nelerden vazgeçebileceğinizden daha haberiniz yok. Kimsenin ahını almayın, benden demesi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-