Fastboot ROM'u Mi Flash ile kurdum ve başarılı dedi. Sonra telefonu açmaya çalıştım telefon açılıyor ama ekran yok sadece ses var. Hiçbir yerde ekran yok (Fastboot, recovery vs.). ROM'u flashlarken yanlışlıkla bootloaderi kapatmışım ROM atarken hata veriyor. Cihaz 11TPro.
Maalesef daha cihaz kurulumunu bile yapamadım. Fastboota girdiğini anlayabiliyorum bir tek. Fastboot'tan USB hata ayıklama açma gibi bir şey var mıdır?
Maalesef daha cihaz kurulumunu bile yapamadım. Fastboota girdiğini anlayabiliyorum bir tek. Fastboot'tan USB hata ayıklama açma gibi bir şey var mıdır?
Fastboot ROM'u Mi Flash ile kurdum ve başarılı dedi. Sonra telefonu açmaya çalıştım telefon açılıyor ama ekran yok sadece ses var. Hiçbir yerde ekran yok (Fastboot, recovery vs.). ROM'u flashlarken yanlışlıkla Bootloader'i kapatmışım ROM atarken hata veriyor. Cihaz 11tpro.
Kendim başka türlü yapabilir miyim diye bakıyorumda iş çıkmaza varıyor. Her şeyi doğru yaptım niye böyle oldu anlamadım. Büyük ihtimalle bir yere vereceğim.
Kendim başka türlü yapabilir miyim diye bakıyorumda iş çıkmaza varıyor. Her şeyi doğru yaptım niye böyle oldu anlamadım. Büyük ihtimalle bir yere vereceğim.