Burakyvzzx

Çalışkan
  • ASUS ROG STRIX Z790-A gamıng Wi-Fi II.
  • Intel 14900k.
  • ASUS TUF 4070 Ti.
    Windows 11 64 Bit.
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, öncelikle çözüme kavusturamadıgım bir derdimden başlayayım. Başlıkta da stopcode hatası belirtemedim, sebebi farklı farklı stopcode hataları almam. Format atarken farklı hata, driver kurarken farklı hata veya dosyada gezinirken farklı stopcode hatası aldım. Olayın başlama kısmı format sırasında olmuştu, daha önce sorunsuz kullanıyordum. 4-5 aydır bu problemle uğraşıyorum, tam 1 aydır sorun çıkarmıyor derken bugün tekrar başıma gelmesi sonucu tekrardan temiz kurulum yaparken ve sonrasında da aldım. Minidump dosyamı bırakıyorum. Eksik veya atladığım kısım varsa affınıza sığınarak düzeltebilirim. Bellek testi ve SSD testlerinde problemsiz başarılı sonuçlandı BIOS default moda getirilip sadece XMP 6000MHz seçildi lakin halen mavi ekran alıyorum. Ve kendi kendine açık olan oyun ve dosyaları kapatıyor.

Minidump rapor linkimide bırakıyorum: https://disk.yandex.com.tr/d/v7nmeXohfkBmxw

anakartın tüm takılı parcaları oturduğuna emin olunuz
Fanlarıda kontrol edip Çalıştıklarını kontrol ederek ilerle..
Ramları tek tek takıp ilerle eger sorun yok ise..
Bios un güncellemelerini kontrol et.
Düzelmese hata kodu alıyorsan buraya gönderebilirsin.

Anakartın tüm takılı parcaları oturduğuna emin olunuz.
Fanları da kontrol edip çalıştıklarını kontrol ederek ilerle.
Ramları tek tek takıp ilerle eger sorun yok ise.
BIOS'un güncellemelerini kontrol et.
Düzelmese hata kodu alıyorsan buraya gönderebilirsin.

Merhaba kontrol ettım minidump linkimide bıraktım efendim hatırladığım hatalardan 1 tanesi ırol not less or equal - stop code KERNEL_AUTO_BOOST_INVALID_LOCK_RELEASE

ADIM ADIM İZLE SORUNUN çözecektir. Biraz Detaylı bir anlatım olmuş, Komut satırlarını girmen yeterli olcaktır.
Teşekkür ederim deneyeceğim

ADIM ADIM İZLE SORUNUN çözecektir. biraz detaylı bir anlatım olmuş, komut satırlarını girmen yeterli olacaktır.

Denedım lakin şöyle bir durum belirdi kendi kendine uygulama kapatmaya başaldı sistem buseferde çıldırmak üzereyim gerek ücreti ile yardımcı olabilecek biriside bulamadım.

Son düzenleme: