Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.565 Çözümler 8 Beğeniler 2.662 Yer Trabzon/Şalpazarı 6 Nisan 2026 #1 Uzun bir zamandır bu dizinin adının duyar oldum. Birazcık baktım ve gerçekten kaliteli bir yapıma benziyor. Sizce baştan sona izlenir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2026
Uzun bir zamandır bu dizinin adının duyar oldum. Birazcık baktım ve gerçekten kaliteli bir yapıma benziyor. Sizce baştan sona izlenir mi?
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 6 Nisan 2026 #2 İzlenir. Finali beni tatmin etmedi ama genel olarak sevdiğim ve sevilen bir dizi.
Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 6 Nisan 2026 #3 Ömer_Yeter dedi: Uzun bir zamandır bu dizinin adının duyar oldum. Birazcık baktım ve gerçekten kaliteli bir yapıma benziyor. Sizce baştan sona izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Son sezon hariç çok iyi.
Ömer_Yeter dedi: Uzun bir zamandır bu dizinin adının duyar oldum. Birazcık baktım ve gerçekten kaliteli bir yapıma benziyor. Sizce baştan sona izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Son sezon hariç çok iyi.
D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.132 Çözümler 1 Beğeniler 647 6 Nisan 2026 #4 Ömer_Yeter dedi: Uzun bir zamandır bu dizinin adının duyar oldum. Birazcık baktım ve gerçekten kaliteli bir yapıma benziyor. Sizce baştan sona izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Final böyle olmamalıydı. Bitirmek için bitirdiler, onun dışında meh, 10/6
Ömer_Yeter dedi: Uzun bir zamandır bu dizinin adının duyar oldum. Birazcık baktım ve gerçekten kaliteli bir yapıma benziyor. Sizce baştan sona izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Final böyle olmamalıydı. Bitirmek için bitirdiler, onun dışında meh, 10/6