29835

Becerikli
Stranger Things dizisini gerçekten çok seviyorum; hikaye anlatımı ve bölümlerin kalitesi bence çok başarılı. Ancak dizide bir türlü sevemediğim, bana oldukça yapmacık ve egoist gelen bir oyuncu var: Eleven karakterini canlandıran Millie Bobby Brown.

Dizinin genel atmosferini beğensem de bu karakterin sahneleri beni pek içine çekemiyor. Peki, sizin bu dizide veya genel olarak izlediğiniz yapımlarda ısınamadığınız karakterler/oyuncular var mı?

Millie ilk sezonlarda harika oynamıştı, sırf onun hatırına bir şey demezdim şahsen. Ama son sezonda iğrenç estetiği ve rol yapamaması beni de bitirdi.

Maya Hawke, ilk sezonunda harikaydı. Son sezonda öyle baydım ki, her sahnesini istisnasız direkt geçtim. Oyuncuya yazılan replikler de, oyuncunun bunu canlandırması da berbattı.

Öyle kötüydü ki sanki zorla getirmişler veya işkence zoruyla oynuyor gibiydi...

Stranger Things dizisini gerçekten çok seviyorum; hikaye anlatımı ve bölümlerin kalitesi bence çok başarılı. Ancak dizide bir türlü sevemediğim, bana oldukça yapmacık ve egoist gelen bir oyuncu var: Eleven karakterini canlandıran Millie Bobby Brown.

Dizinin genel atmosferini beğensem de bu karakterin sahneleri beni pek içine çekemiyor. Peki, sizin bu dizide veya genel olarak izlediğiniz yapımlarda ısınamadığınız karakterler/oyuncular var mı?
1768253107481.webp