Çözüldü Streamlabs desktop hata veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DefenderNinja
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 758
  • Etiketler Etiketler
    hata
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3 defa silip yükledim ama hâlâ aynı. Tam anlamadım sizin demek istediğinizi. Fotoğraf atayım.

Tam anlamadım siz anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam anlamadım siz anlatabilir misiniz?
Senin sorunun farklıymış, anlık bakarken fark etmemişim. Windows Update üzerinde hiç güncelleme var mı? Ayrıca dosyanın içerisindeki 'Streamlabs OBS' dosyasına tıkladığın zaman aynı hatayı mı veriyor? Eğer iki türlü de çözülmezse bu siteden bir önceki sürümü kurup tekrardan açılıp açılmadığına bakar mısın?

Bu arada bir önceki sürümü denemeden önce şunu kurup tekrar dene:
Visual C++ 2013 ve Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Güncelleştirmesi

Son düzenleme:

Windows Update'de güncelleme yok. Streamlabs OBS dosyasına tıkladığımda aynı hatayı alıyorum, son çözüm sizin attığınız linkteydi.
Şu an yerel dosyalar güncelleniyor. Geç cevap verdiğim için kusura bakma.

Aynı hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son attığım linkteki şeyi indirip kurdun mu? Ayrıca eski sürümü kurmadan önce Streamlabs'i silmiş miydin? Silmediysen silip tekrar dener misin?

Son attığınız linktekini kurdum ama silmiştim zaten. Streamlabs'ı silmiştim, şimdi tekrar silip yükleyeceğim sizin attığınız linki.

Son attığım linkteki şeyi indirip kurdun mu? Ayrıca eski sürümü kurmadan önce Streamlabs'i silmiş miydin? Silmediysen silip tekrar dener misin?
Hâlâ aynı hata.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…