mahmutxd005

Becerikli
Bir süredir Stremio uygulamasını kullanıyorum ancak bir süredir alt yazı sorunu yaşıyorum. Sürekli altyazilarla uğraşmaktan bıktım keyifle dizi izleyemez oldum.

Bu konuda önerebileceğiniz alternatif bir yöntem var mı? (TV uzerinden izliyorum)

Browsehere tarayıcısını indirip arama yerinden arama motorunu Yandex yapıp tamamen yasal platformları kullanarak, X filmi izle araması yapın ve tamamen yasal sitelerden filmleri izleyin. Reklam engelleyici, dahili mouse, user agent değiştirme gibi güzel özellikleri var. Normalde cloudstream önerirdim ama onda da sorunlar var şimdilik.

Browsehere tarayıcısını indirip arama yerinden arama motorunu Yandex yapıp tamamen yasal platformları kullanarak, X filmi izle araması yapın ve tamamen yasal sitelerden filmleri izleyin. Reklam engelleyici, dahili mouse, user agent değiştirme gibi güzel özellikleri var. Normalde cloudstream önerirdim ama onda da sorunlar var şimdilik.

Galiba sorunsuz uygulama diye bir şey yok.

Bu browser vb ivirzivirlarla ugrasmak istemiyordum, o sitede dizi var mı yok mu bir saat uğraş sonra video 480p görüntü kalitesinde çıksın falan. Hele bu tv boxlarda tarayıcıdan bir şey izlerken bazen donma kapanma gibi sorunlarda yaşadım..

Neden Browsehere hocam Google Chrome da uzantılar varken? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.

Neden browsehere hocam Google Chrome da uzantılar varken? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.
Çok daha rahat TV için özel geliştirmeler IPTV oynatıcısı var dahili mouse,tam kumanda desteği, reklam engelleyici, dahili film arşivi, site sabitlemeleri, ana ekranda gündem haberleri, büyük ekranda daha iyi destek. Bir de router üzerinden reklam engelleyici DNS kullandığım için hiç sorun yaşamıyorum(kendi adblockuda var) user agent taklit özelliği ile Chrome masaüstü tarayıcı moduna alıyor kendini her şey açılıyor.

Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım tamamen yasal siteleri bildiğimden de olabilir fakat bildiğim kadarıyla Stremio alternatifi onun kadar iyi görüntü kalitesi sunan bir uygulama yok, Stremio'da sorununuza çözüm olacak bir önerim olabilir Türkçe dışında İbranice veya başka dildeki alt yazılar arasında 3-5 kere geçiş yapın ve daha fazla alt yazı eklentisi kurun onlarda da dilleri ibranice ve Türkçe yapın birkaç kez alt yazı dilini değiştirince Türkçe çalışıyor garip bir şekilde.
Galiba sorunsuz uygulama diye bir şey yok.

Bu browser vb ivirzivirlarla ugrasmak istemiyordum, o sitede dizi var mı yok mu bir saat uğraş sonra video 480p görüntü kalitesinde çıksın falan. Hele bu tv boxlarda tarayıcıdan bir şey izlerken bazen donma kapanma gibi sorunlarda yaşadım..

Son düzenleme:
Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım tamamen yasal siteleri bildiğimden de olabilir fakat bildiğim kadarıyla Stremio alternatifi onun kadar iyi görüntü kalitesi sunan bir uygulama yok, Stremio'da sorununuza çözüm olacak bir önerim olabilir Türkçe dışında İbranice veya başka dildeki alt yazılar arasında 3-5 kere geçiş yapın ve daha fazla alt yazı eklentisi kurun onlarda da dilleri ibranice ve Türkçe yapın birkaç kez alt yazı dilini değiştirince Türkçe çalışıyor garip bir şekilde.

Hocam benim sorunum eski diziler temelinde, mesela house md ne kadar uğraşırsam uğraşayım uyumlu altyazı bulamıyorum. Sonra gidip saniyesini ileri-geri alıp kendim ayarlıyorum ama 15 20 dakika izledikten sonra altyazı tekrar kaymaya başlıyor tekrar ayarlamam gerekiyor.

Altyazı seçeneğim bol ama eski içeriklerden düzgün çalışan altyazı yok.

Evet o durum çok can sıkıcı ama uygulama ile alakalı bir sorun bence çünkü filmi/diziyi ve aynı alt yazıyı indirip VLC ile açsanız o sorun olmaz gibime geliyor. Size öneririm Stremio'yu telifli veya yeni içerikler dışında kullanmayın House m.d gibi eski, görüntü kalitesi 4K'ya varmayan dizi-filmlerde Yandex'e yazıp tamamen yasal sitelerden reklam engelleyici ile izleyin en azından çözülene kadar.
Hocam benim sorunum eski diziler temelinde, mesela House md ne kadar uğraşırsam uğraşayım uyumlu alt yazı bulamıyorum. Sonra gidip saniyesini ileri-geri alıp kendim ayarlıyorum ama 15 20 dakika izledikten sonra alt yazı tekrar kaymaya başlıyor tekrar ayarlamam gerekiyor.

Alt yazı seçeneğim bol ama eski içeriklerden düzgün çalışan alt yazı yok.